Προτάσεις για να διασκεδάσετε με την παρέα σας το τριήμερο που έρχεται!

King George

Το πλέον, αγαπημένο στέκι, της Βασιλέως Γεωργίου, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για να πιείτε τα ποτά σας, στην επιβλητική μπάρα του. Highlight του μαγαζιού, εκτός φυσικά από τον χώρο, τα ευφάνταστα cocktails, τα επιλεγμένα κρασιά, καθώς και οι «ψαγμένες» μουσικές επιλογές του DJ.

Tonys Bar

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το πλέον αγαπημένο σε όλους bar της Καστέλας. Ρυθμός, κέφι, μουσικές που ξεσηκώνουν, cocktails και straight ποτά, είναι μερικά από τα συστατικά που ολοκληρώνουν την επιτυχία, του παιδιού, της οικογένειας Bonnano.

Beluga

Το επιβλητικό και artistic, Beluga, στην Τρούμπα, ξέρει καλά πώς να κρατάει το επίπεδο της διασκέδασης ψηλά! Έτσι, εκτός από δυνατό Παρασκευοσαββαόβραδο, υπόσχεται ξεφάντωμα με ένα αποκριάτικο party που θα αφήσει εποχή!

Black & White masquerade party στις 18/02

Lolas

Με νέο αέρα και ανανεωμένο look & feel, το Lola’s μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της διασκέδασης και υπόσχεται νύχτες ονειρεμένες! Την Κυριακή 18/02 φοράμε ό,τι μας κατέβει και κατεβαίνουμε όλοι στο Lola’s Bar με Διονυσιακές διαθέσεις! Be there!

Casca

Μετά το party με την Maggie (Χαραλαμπίδου) και το Γιάννη Σπαλιάρα, που άφησε εποχή, αυτό το Σάββατο ετοιμαστείτε για 2ο γύρο με party masque υπό τις μουσικές των Group!n Therapy!

Darling

Ω, Darlings, την Κυριακή 18/2 ντυνόμαστε άκρως Ελληνικά, για το πιο τρελό καρναβάλι της Finos Film! Μην ξεχάσετε το αποψινό live (16/02), όπου ο Τριαντάφυλλος θα σας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του!

Moby

Με ένα εκρηκτικό party masque στο ενεργητικό του (εκείνο του περασμένου Σαββάτου (10/02), το Moby, γνωρίζει καλά πως θα σας απογειώσει με μουσικές που τρελαίνουν το Shazam και ποτά που απογειώνουν τον ουρανίσκο!

El Chapo

Κάπου εκεί, στην καρδιά της διασκέδασης, το El Chapo, δίνει το παρών με party που απογειώνουν. Πάρτε χαρτί και σημειώστε:

Friday 16/2

El Chapo presents | #Mikele – #Sant

Saturday 17/2

El Chapo presents | #Sant #athenag #artemissorotos

Special Event // Professional Face Painting

#Carnival #Edition #Muerte #diadelosmuertos

Sunday 18/2

Carnival Session | Prison theme

El Chapo presents | #mikejamal #beatrice #sant

Estabar

Στο Estabar οι Απόκριες δεν γιορτάζονται μόνο μία μέρα. Μετά το δυνατό party masque του Σαββάτου (10/2), υπόσχεται κέφι και διασκέδαση και αυτό το Σαββατοκύριακο μέχρι το πρωί!

Πλώρη

Αυτό το τριήμερο, βάλτε πλώρη στην διασκέδαση και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο βιβλίο των αναμνήσεων σας!

Παρασκευή 16/02

Zoe Mouratoglou Duet, με ρυθμούς swing, blues, 60’s και pop!

Σάββατο 17/02

Masque Party

Kremlino Live Stage

Γνωστό και μη εξαιρετέο το Kremlino Live Stage, αποτελεί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, σημείο αναφοράς στη διασκέδασή μας.

Παρασκευή 16/02: Χρήστος Θηβαίος – Μαρία Παπαγεωργίου

Σάββατο 17/02: Διονύσης Τσακνής

Κυριακή 18/02: Masque Party με τους Walkman the Band.