Ποιος είπε ότι η beauty ρουτίνα του γαμπρού είναι λιγότερο πολύπλοκη και απαιτητική από εκείνη της νύφης; Ο Παναγιώτης και Γιώργος Τασάκος, ιδιοκτήτες του στυλάτου Barber Stories, μέσα από μερικές απλές αλλά βασικές συμβουλές, υπόσχονται να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

4 μήνες πριν

Ήρθε η ώρα για να βρείτε το κατάλληλο κούρεμα που θα ταιριάζει στο πρόσωπό και την τρίχα σας. Πάντα με τη βοήθεια του κουρέας σας!

Σωστό προϊόν

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι το σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσετε. Καταλήξτε σε εκείνο που δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα δίνει δύναμη στην υφή. Από εκεί και έπειτα το styling είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Προτιμήστε ένα προϊόν που να έχει φυσικό αποτέλεσμα.

Γένια

Φροντίστε τα σε καθημερινή βάση και όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει. Ο κουρέας σας και μόνο, είναι εκείνος που θα σας δώσει το σωστό σχήμα και θα σας προτείνει όλα εκείνα που χρειάζονται για την καθημερινή περιποίηση σας.

Αυτιά, μύτη, φρύδια, άκρα

Ουδείς δεν πρέπει να ξεχάσει τις τρίχες σε αυτιά, μύτη αλλά και… φρύδια που πολλές φορές μπορεί να χαλάσουν την όλη εικόνα σας. Φυσικά ανάλογη προσοχή θέλουν και τα άκρα σας…

Ξύρισμα

Προς Θεού, μην ξυριστείτε μόνοι σας!  Ένας επαγγελματίας γνωρίζει πολύ καλύτερα από εσάς τι πρέπει να κάνει, ενώ είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε την υπηρεσία και θα χαλαρώσετε.

Όχι στους πειραματισμούς!

Ένα από τα πιο συχνά λάθη των εν δυνάμει γαμπρών είναι πως την πιο ακατάλληλη στιγμή επιλέγουν να πειραματιστούν. Λίγες ημέρες πριν από το γάμο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε ένα νέο κούρεμα. Οι απότομες αλλαγές δεν έκαναν ποτέ καλό, μιας και μετά δεν υπήρχε χρόνος για επιδιορθώσεις.

Το grooming είναι τρόπος ζωής

Για να είστε σωστοί απέναντι στη γυναίκα της ζωής σας, αλλά κυρίως απέναντι στον εαυτό σας φροντίστε να συνεχίσετε το grooming σας και μετά το γάμο. Το grooming δεν είναι μία και έξω. Είναι τρόπος ζωής.

               Παναγιώτης και Γιώργος Τασάκος, ιδιοκτήτες του στυλάτου Barber Stories

Κουντουριώτου 165, Πειραιάς. Τ: 2104296286 FB: The Barber Stories Est.2001

Instagram: barber_stories