Τι πρέπει να κάνεις πριν το γάμο, ώστε το πρόσωπό σου, να είναι λαμπερό, υγιές και φρέσκο;

Η Μάρθα Ρούσση, αποκαλύπτει μικρά αλλά πολύ ουσιαστικά beauty μυστικά και γίνεται η «σύμμαχός» σας για τη μεγάλη μέρα!

Απολαύστε μοναδική αυθεντική και ολοκληρωμένη φροντίδα, στο M & A, προσφέροντας χαλάρωση και ενυδάτωση στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σας!

Καθαρισμός

Απολέπιση: Αποβάλλετε τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας και καθαρίστε τους πόρους. Είναι ένας τρόπος να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσει λάμψη.

Περιποίηση προσώπου: Ο καθαρισμός προσώπου και η ενυδάτωση, είναι απαραίτητα και δεν πρέπει να γίνουν την τελευταία στιγμή. Είναι λάθος να αμελείτε το πρόσωπό σας και να τρέχετε την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο σας να κάνετε καθαρισμό. Τουλάχιστον 6 μήνες πριν επισκεφθείτε το Μ & Α, προκειμένου να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας και να δούμε τι ανάγκες έχει το δέρμα σας.

Θεραπεία Λάμψης

Όλοι γνωρίζουμε την θεμελιώδη σημασία του οξυγόνου για τη ζωή μας και τη διατήρηση της καλής υγείας. Η θεραπεία Active Oxygen προτείνεται και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική προκειμένου να ενυδατώσει να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπό σας. Με την Active Oxygen προετοιμάζουμε την επιδερμίδα, κατά τον καλύτερο τρόπο, για την έκθεσή της στον καλοκαιρινό ήλιο (βαθιά ενυδάτωση) και οπωσδήποτε αποκαθιστούμε όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Αποτρίχωση

Τα νυφικά σε διάφορα σχέδια και μήκη επιβάλουν την τέλεια αποτρίχωση, για να μην αναφερθούμε στην … νύχτα γάμου όπου η παρουσία της ανεπιθύμητης τριχοφυίας θα έδιωχνε κάθε αίσθηση ρομαντισμού. Επιλέξτε ανάμεσα σε κερί, χαλάρουα ή laser.

Bachelorette Spa

Ήρθε η ώρα που όλες περιμένατε! Επιλέξτε ένα χαλαρωτικό spa και απολαύστε το bachelorette party, με τις φίλες σας. Το spa party συνδυάζει την χαλάρωση και την ευεξία μαζί με την διασκέδαση με τις αγαπημένες σας φίλες. Ο ποιοτικός χρόνος που θα έχετε μαζί θα σας συντροφεύει στο γάμο σας και οι φίλες σας θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν μοναδικές στιγμές μαζί σας. Μεταξύ άλλων στο M & A, μπορείτε να απολαύσετε σοκολατοθεραπεία, αρωματοθεραπεία και μασάζ. Όλα αυτά φυσικά με τα απαραίτητη ατμόσφαιρα, στην οποία περιλαμβάνεται και welcome drink!