Χαρίστε λάμψη, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα σας, εξαφανείστε τους διεσταλμένους πόρους, βελτιώστε την υφή και το χρώμα του, με τα καινοτόμα χημικά πήλινγκ νανοτεχνολογίας. Είναι πλούσια σε λιποσώματα αντιοξειδωτικών συστατικών, όπως φερουλικό, ρετινόλη, οξέα φρούτων, νιασιναμίδη, κεραμίδια, κ.α., κατάλληλα για όλους τους φωτότυπους. Η σύνθεση τους επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση των δραστικών ουσιών μέχρι το χόριο και την αναστροφή του οξειδωτικού στρες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στα κύτταρα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή, αλλά ιδανικά, προτείνονται 4 επαναλήψεις ανά 20 ημέρες και συντήρηση ανά 2-3 μήνες.

Beautiful girl blowing

Προτείνω το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Nanofractional RF Venus με πατενταρισμένη τεχνολογία για αναδόμηση – λείανση του δέρματος (skin resurfacing) και υπέροχη λάμψη. Η ενέργεια του φθάνει ως το δικτυωτό χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράξουν ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο FDA για θεραπεία ουλών ακμής, διεσταλμένων πόρων, ρυτίδων και ραβδώσεων. Επιστρέφετε στην εργασία σας αμέσως μετά την θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι άριστα με τρεις μόνο θεραπείες ανά μήνα. Ασφαλές για όλους τους φωτότυπους, εφαρμόζεται και τους θερινούς μήνες.

Best-seller για άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα είναι η μεσοθεραπεία, δηλαδή η εισχώρηση θρεπτικών ουσιών στο δέρμα. Υπάρχει πληθώρα εξαιρετικών προϊόντων στην αγορά για όλα τα δερματικά προβλήματα ( χρονογήρανση, φωτογήρανση, λιπαρό δέρμα με πόρους, ακνεϊκό δέρμα, κλπ. ). Το μυστικό εδώ είναι η επανάληψη και οι θεραπείες συντήρησης.

Για απαλό δέρμα απαλλαγμένο από περιττή τριχοφυΐα, θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι οι θεραπείες ριζικής Laser αποτρίχωσης με τον Αλεξανδρίτη της Candela, πρωτοποριακό μηχάνημα με εγγυημένα αποτελέσματα, golden standard σε όλο τον κόσμο! Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ψευδοθυλακίτιδας μετά το ξύρισμα και τη χαλάουα είναι απόλυτη ένδειξη.

Την ημέρα του γάμου, πρέπει να λάμπετε μέσα στο υπέρκομψο, εφαρμοστό νυφικό σας! Είστε τυχερές γιατί η σύγχρονη τεχνολογία φροντίζει για εσάς. Για γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα, προτείνω ένα πρόγραμμα συνδυασμού του (MP)2 RF Venus Concept με την Ice Sculptor κρυολιπόλυσή μας. Η μέθοδος εγγυάται μόνιμη απώλεια βάρους με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος χωρίς πόνο, εξαντλητικές δίαιτες και επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Δε χάνετε απλώς βάρος, αλλά κερδίζετε ένα σφριγηλό, σφικτό σώμα.

Κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες κι αυτό άλλωστε είναι που μας κάνει μοναδικούς! Γι αυτό σε όλες τις θεραπείες, τα προϊόντα που χρησιμοποιώ επιλέγονται εξατομικευμένα και φροντίζω πάντα οι ρυθμίσεις-παράμετροι λειτουργίας των μηχανημάτων που εφαρμόζω να διαφοροποιούνται όχι μόνο από άτομο σε άτομο αλλά και ανάλογα με το σημείο του δέρματος που γίνεται η εφαρμογή.

Για την μεγάλη στιγμή, χρησιμοποιείστε mineral makeup Jane Iredale, αδιάβροχο με spf 25. Χωρίς καρκινογόνες ουσίες, συστήνεται από τον Skin Cancer Foundation. Προστατεύει το δέρμα σας με απόλυτα φυσικό τρόπο και μένετε αψεγάδιαστη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

TIPS Τελευταίας στιγμής:  

  1. Για όσες τρέχατε με τις γαμήλιες ετοιμασίες και παραμελήσατε το δέρμα σας, υπάρχει λύση! Μια περιποίηση με διαμάντι και μάσκα χρυσού και κολλαγόνου 2-3 ημέρες πριν το γάμο σας θα σας χαρίσει απίστευτη λάμψη, φρεσκάδα κι ενυδάτωση, χωρίς τον παραμικρό ερεθισμό.
  2. Όσες έχετε κατακράτηση και πρήξιμο λόγω στρες ή ορμονών, απαλλαχτείτε γρήγορα και εύκολα με πρεσσοθεραπεία

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω θεραπείες στο www.drpinakoulaki.gr , στη σελίδα μας στο FB ή καλώντας στο σταθερό μας 210-4227581.

Η Τάνια Λεούση μεγάλωσε στον Πειραιά, αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική «Άγιος Παύλος», σπούδασε Αισθητική – Κοσμετολογία στα Α.ΤΕΙ Αθηνών και έχει εξειδικευτεί σε εφαρμογές Laser & IPL, Aesthetic Anti-Aging, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και Ιατρικού Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια συνέδρια και masterclasses, όπως το Aesthetic Anti-Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, World Congress of Cosmetic Dermatology, κ.α.

Συνεργάζεται με την Δερματολόγο Άρτεμη Πινακουλάκη-Λεούση στο ιατρείο της στο Πασαλιμάνι.