Ένα elegant χτένισμα, που είναι και του ουσιαστικό ζητούμενο την ημέρα του γάμου, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Beauty Bar by Christina Galani, πρέπει να έχει γερή βάση. Και αυτή ,όπως υποστηρίζει η κα Γαλάνη, δεν είναι άλλη από την ποιότητα της τρίχας, η οποία εξασφαλίζεται με την σωστή και συστηματική φροντίδα των μαλλιών μας!

Τι επιτάσσουν οι τάσεις για τα νυφικά χτενίσματα για τη σεζόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2018;

Οι τάσεις για τα νυφικά hairstyles δεν καθορίζονται από μία συγκεκριμένη μόδα, αλλά από πολλές φρέσκες προτάσεις που διαπνέονται από έναν ανοιξιάτικο αέρα. Δική μου πρόταση είναι τα καθαρά και αυστηρά σινιόν, οι πλεξούδες για πιο boem αποτέλεσμα, ευέλικτες αλογοουρές, finger waves για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις αλλά και αφέλειες, που προσθέτουν στυλ.

Τι προτείνετε για το χρώμα των μαλλιών; Κινούμαστε συντηρητικά ή τολμάμε αλλαγές;

Κατά τη γνώμη μου το χρώμα πρέπει να δένει αρμονικά, φυσικά και οι χρωματικές αντιθέσεις να έχουν μικρές αποκλίσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε τεχνικές free painting, που δίνουν φυσικό αποτέλεσμα και ταιριάζουν τόσο σε όλα τα χτενίσματα και μήκη μαλλιών.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η νύφη πριν τη μεγάλη μέρα;

DO: Διάγνωση του προφιλ των μαλλιών. Για έξρα λάμψη μία μέρα πριν το γάμο προτείνουμε θεραπεία χωρίς αμμωνία color shine.

DONTS: Αποφύγετε να βάψετε τα μαλλιά σας, την τελευταία εβδομάδα, ώστε το χρώμα να μην είναι πολύ αυστηρό. Μην χρησιμοποιείτε πολύ σεσουάρ, ψαλίδια ή τοστιέρες για να μην υπάρξουν φθορές στην τρίχα. Μην κουρέψετε τα μαλλιά σας τους τρεις τελευταίους μήνες παρά μόνο στις άκρες για ενδυνάμωση.

Τι προτείνετε σε γυναίκες με κοντά μαλλιά;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούσαν να πετύχουν ένα εντυπωσιακό χρώμα με τεχνικές αντιθέσεις, τονίζοντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα της κουπ. Μια ακόμη ιδέα είναι να δώσουν διαφορετική τροπή στην φράντζα για μία ξεχωριστή εμφάνιση. Τέλος, μπορούν να προσθέσουν υψηλής ποιότητας έξτρα μαλλιά για περισσότερο όγκο και κίνηση.

                                        Ιδιοκτήτρια του Beauty Bar by Christina Galani

Μπουμπουλίνας 30 & Καραΐσκου 147, Πειραιάς. T: 2104297563 FB: Beauty.bar.galani Instagram: beauty.bar.galani