Οι εποχές που την Κυριακή την είχαμε στο μυαλό μας συνδεδεμένοι με ξάπλες, αραλίκι άντε και στην καλύτερη κανένα σινεμά, σας το λέω ξεκάθαρα, πέρασαν ανεπιστρεπτί! Οι περισσότεροι πλέον- και βάζω μέσα και μένα- τις Κυριακές μας, την έχουμε δει αλλιώς! Τι εννοώ;

Σκεφτείτε σενάριο και θα καταλάβετε ακριβώς το σκεπτικό μου!

Κυριακή πρωί, έχεις ξυπνήσει μόλις από ένα υπέροχο Σαββατόβραδο. Αφού πιεις μία γουλιά καφέ στο σπίτι – για να ανοίξει το μάτι-, φυσικά και θα κατέβεις για τον επίσημο πρωινό καφέ σου. Έπειτα, εννοείται ότι θα πάρεις το δρόμο για κάποιο ταβερνάκι, μιας και σίγουρα το στομάχι σου έχει αρχίσει και διαμαρτύρεται. Ήπιες λοιπόν, τον καφέ σου, έφαγες το φαγάκι σου και είναι ακόμα μετά βίας 5! Λίγο νωρίς δεν είναι για σπίτι; Άσε που σοβαρά τώρα, υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσεις την εβδομάδα σου από ένα δυναμικό ξεφάντωμα; Δε νομίζω!!

Και φυσικά, για κάτι τέτοιο οι Κυριακές, έχουν μόνο ένα όνομα: Cartéλ!!

Το Rewrite The Past Party, είναι μακρά τον πιο επιτυχημένο party που έχετε δει τελευταία! Και όταν λέμε επιτυχία, εννοούμε επιτυχία, όχι αστεία. Το Cartéλ της Κυριακές καίγεται! Θα δεις κόσμο όρθιο, με το ποτό του στο χέρι να διασκεδάσει, μέσα στο μαγαζί, έξω στο μαγαζί και κατά μήκος όλου του δρόμου, με αποτέλεσμα να σταματάει η κυκλοφορία λόγω του κόσμου!

Η μουσική; Όπως όλοι καταλαβαίνετε, ένεκα του τίτλου (Rewrite The Past Party), έχει… αναδρομικές διαθέσεις! Μπίγαλη, Ρακιτζή, Καιτούλα στα νεαρά της… Αν και τα ελληνικά έχουν τον πρώτο λόγο, θα ακούσετε και ξένα, από εκείνα της εφηβείας σας, μέχρι τα γνωστά hit της εποχής.

Να σημειώσουμε ότι, στο Cartéλ μπορείς επίσης, να κάνεις και όλα τα προηγούμενα που ανέφερα, μιας και ενδείκνυται για να απολαύσεις καθημερινά τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σου, με απίστευτη θέα στη θάλασσα!

Ακτή Κουμουνδούρου, Μικρολίμανο, Πειραιάς
Τ: 2104125378 FB:Cartéλ • Entertainment Corner •