Εορταστικό πνεύμα, χωρίς στολισμένο σπίτι γίνεται; Ούτε κατά διάνοια! Πόσο εύκολο είναι όμως, να ξεφύγεις από τους τετριμμένους στολισμούς με προϊόντα που εκτός από το δικό σου σπίτι, θα δεις και σε άλλα δέκα; Τα πράγματα είναι απλά, είστε μόλις ένα κλικ μακριά από τις πιο γουστόζικες, χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έχετε δει! Η Νικολέτα, το πολυτάλαντο αυτό κορίτσι, φτιάχνει ένα- ένα στολίδια και κατασκευές που θα λατρέψετε και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές. Μία ματιά και μόνο στη σελίδα της www.lss.gr και θα σας πείσει!

Και όχι, τα χαρίσματα της Νικολέτας, δεν σταματούν εδώ! Στο www.lss.gr θα βρείτε δεκάδες ακόμη προτάσεις για δώρα, γενέθλια, γεννήσεις και βαπτίσεις, τα οποία μάλιστα φτιάχνει από την αρχή μέχρι το τέλος, η ίδια με τα χεράκια της. Εκπληκτικές diapercakes που θα λατρέψετε, φορμάκια και μεγάλη ποικιλία σε παιχνιδάκια για τους μικρούς μπόμπιρες.


Highlight
! Όντας η ίδια παιδαγωγός, αναλαμβάνει parties ώστε να κάνετε την πιο γλυκιά έκπληξη στα γενέθλια ή την γιορτή του παιδιού σας, προσφέροντάς σας ένα διαδραστικό party, γεμάτο με μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση, αλλά και “baby shower”!

Mob: 6980205557

www.lss.gr