Μετράμε πλέον τις μέρες αντίστροφα για τις φετινές γιορτές και εμείς φροντίσαμε, να σας εξασφαλίσουμε το δώρο σας! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο λοιπόν, από ένα ταξίδι στην καρδιά της Ευρώπης, για να περάσετε μοναδικές γιορτινές στιγμές; Το ταξιδιωτικό γραφείο Mayer, σας προσφέρει τα καλύτερα ταξίδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πάρτε χαρτί και σημειώστε! 4 μέρες, στο Βερολίνο και την Πράγα, με μόλις 99€, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην Καστρούπολη, να δείτε την Δρέσδη, να κάνετε κρουαζιέρα στον Μολδάβα και να γνωρίσετε το λατρεμένο και πολυπολιτισμικό, Βερολίνο.

Αν πάλι η Ευρώπη δεν αποτελεί το φόρτε σας, στο επίσημο site του ταξιδιωτικού γραφείου Mayer, που μετρά περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας,  θα βρείτε δεκάδες ακόμη πακέτα και εκδρομές, για αποδράσεις όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας, που τις γιορτές μετατρέπονται σε σωστές «παραμυθούπολεις» και μάλιστα  σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές! Εμείς λατρέψαμε τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, που συνδυάζεται με επίσκεψη στην Ελάτη, στο Περτούλι και τη Λίμνη Πλαστήρα και το πανέμορφο πάρκο της Ονειρούπολης, στη Δράμα, με επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, τη λίμνη Κερκίνη και την Ξάνθη αλλά και την Αστερούπολη στα Ιωάννινα με τα μοναδικά Ζαγοροχώρια! Και αν προτιμάτε κάτι πιο κοντινό, ο Παρνασσός και το Καρπενήσι σας περιμένουν!

PS: Το Mayer προσφέρει ειδικές τιμές σε εκδρομές για group και συλλόγους!

www.mayer.gr

Κολοκοτρώνη 144 Πειραιάς. Τ: 2104599595-6 & 2104513991