Δοκιμάστε οπωσδήποτε κρέπα, βαφλάκι, pancakes, γλυκά αλλά και τα εξαιρετικά ροφήματα του καταλόγου!

Με τεχνογνωσία, μεράκι και τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούν την πιο εθιστική, παγωμένη απόλαυση που έχετε ποτέ δοκιμάσει…!

Μετρά περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας. Η επιτυχία του; Τι άλλο, παρά τα χειροποίητα προϊόντα του, που στα όρια του εθιστικού, σε κάνουν να θες να δοκιμάζεις ξανά και ξανά! Η οικογένεια Βογιατζόγλου, δεν βρέθηκε τυχαία στον χώρο της εστίασης. Έχοντας ζήσει για 25 και πλέον χρόνια στο Βέλγιο, το μέρος που φημίζεται για τα παγωτά και τις ζουμερές βάφλες – αν δεν έχεις φάει, δεν ξέρεις τι χάνεις -, επέστρεψε στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί της, τις μυστικές συνταγές για τα πιο νόστιμα χειροποίητα παγωτά, τις πιο γευστικές χειροποίητες κρέπες και βάφλες αλλά και τα πιο light και δροσερά frozen yogurt, που έχετε ποτέ δοκιμάσει!

Note: Όλα τα προϊόντα είναι ολόφρεσκα και παράγονται καθημερινά, στο παρασκευαστήριο της οικογένειας Βογιατζόγλου, στη Νίκαια, με έμφαση στη διατροφική αξία αλλά και στην άριστη γεύση!

Τις αυθεντικές γεύσεις Coco’s θα βρείτε στο ιστορικό κέντρο της Πλάκας, στο Αιγάλεω, στη Νίκαια και φυσικά στην καρδιά του Πειραιά!

Παρασκευαστήριο, Βουρνόβα 2, Νίκαια. Τ: 2104924511.

Κατάστημα 1o: Κυδαθηναίων 26, Πλάκα. Τ: 2103253993.

Κατάστημα 2o: Σμύρνης 14, Αιγάλεω. Τ: 2105905120.

Κατάστημα 3ο: Σωτήρος Διός 34 και Κουντουριώτου, Πειραιάς. T: 2110147305.

E-mail: info@icecreamcocos.com

Web: www.icecreamcocos.com