Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι οι άνδρες δεν αγαπούν τις γιορτές όσο οι γυναίκες, ας μην κρυβόμαστε. Τα λαμπάκια και τα στολίδια, λίγο τους νοιάζουν, σε σχέση με εμάς που προετοιμαζόμαστε για τις γιορτές μήνες! Ποιος όμως, θα έλεγε όχι σε μία περιποίηση προσώπου και μαλλιών από τα χέρια των ειδικών στο Barber Stories; Κανείς το εγγυώμαι!

Κλείστε λοιπόν, εγκαίρως το ραντεβού σας και χαρίστε στον εαυτό σας, την φροντίδα που του αξίζει!

Και όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο αφού η διακόσμηση έχει γίνει πολύ προσεκτικά και με πολύ μεράκι. Σαν να έχει βγει από σκηνικό λονδρέζικης ταινίας, με ρετρό στοιχεία, όπως κειμήλια από τα παλαιοπωλεία της Αγγλίας, μπάλες του μπέιζμπολ, μπαστούνια του κρίκετ και με μουσική υπόκρουση αγαπημένα jazz ακούσματα, οι ιδιοκτήτες, Παναγιώτης και Γιώργος, παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθιστώντας το Barber Stories στην κορυφή των προτιμήσεων για τους Πειραιώτες.

Ξύρισμα με φαλτσέτα, όπου έχει κανείς τη δυνατότητα να απολαύσει εάν επιθυμεί μία πλήρης αναζωογονητική διαδικασία με ζεστές πετσέτες και ενυδατικά προϊόντα αλλά και κούρεμα με ιδέες και προτάσεις που ταιριάζουν στο γενικότερο look και την προσωπικότητά σας είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να επιλέξετε ενώ πίνετε το ποτάκι σας και χαλαρώνετε στο μπαρ που υπάρχει το κέντρο του μαγαζιού!

Κουντουριώτου 165, Πειραιάς. Τ: 2104296286 FB: The Barber Stories Est.2001 Instagram: barber_stories