Οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα έχουν αρχίσει ήδη: Τι θα φορέσουμε, πως θα χτενίσουμε τα μαλλιά και ποιο βάψιμο σας ταιριάζει, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τριγυρίζουν συνέχεια στο μυαλό μας.  Επειδή είμαστε γυναίκες και θέλουμε να έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις, δείτε 5 γιορτινά beauty looks για λαμπερές εμφανίσεις.

1.       Έντονα φρύδια-κόκκινο κραγιόν-eyeliner. Είναι το πιο σύνηθες βάψιμο για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το κόκκινο είναι το κατάλληλο χρώμα για τα χείλη σας, τα έντονα φρύδια «αγκαλιάζουν» ιδανικά το πρόσωπό σας, ενώ μία λεπτή γραμμή eyeliner δεν κάνει υπερβολικό το αποτέλεσμα!

2.       Smokey-eye και nude χείλη. Αν  θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, μην φοβηθείτε ότι θα φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα γιατί το eye-beauty look θα εξισορροπηθεί με το nude κραγιόν.

3.       Μωβ κραγιόν-καφέ σκιά-bronze πούδρα. Αυτό είναι το beauty look για τις πιο τολμηρές-rock γυναίκες. Προσέξτε τα ρούχα που θα επιλέξετε καθώς μπορεί να μην ταιριάζουν με το μακιγιάζ -το λευκό χρώμα είναι το ιδανικότερο!

4.       Bronze(ή metallic) σκιά-κατακόκκινο κραγιόν.  H χρυσή σκιά και το κατακόκκινο κραγιόν είναι ο απόλυτος ορισμός του Christmas beauty look. Προσέξτε μην το παρακάνετε με τη χρυσή σκιά αφού το κόκκινο κραγιόν θα τραβάει ήδη τα βλέμματα.

5.       Cat-eye  και μπορντό κραγιόν. Παραπέμπει λίγο στο 1, αλλά  είναι λίγο πιο ιδιαίτερο. Μην κάνεις μεγάλη γραμμή eyeliner γιατί μπορείς να κάνεις εύκολα λάθος. Μη ξεχάσεις το λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο το οποίο θα κάνει πιο φωτεινό το βλέμμα σου!