Απανταχού λάτρεις των burgers, την προσοχή σας! Πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε: Από αυτή την Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη τα βράδια σας, είναι κλεισμένα. Ενημερώστε φίλους και γνωστούς, πως πλέον από τις 19:00 και μετά, όποιος θέλει να σας συναντήσει, θα σας βρει στον «Άμπακο» να απολαμβάνετε ένα Texas Lobby Burger ή ένα American Classic burger with a twist με τη συνοδεία της αγαπημένης σε όλους τηγανιτής πατάτας. Ρωτάνε αν τρελάθηκα; Όχι εγώ παιδιά, στον «Αμπακο» φαίνεται πως τα «έχουν παίξει», και προσφέρουν όλα τα burger του καταλόγου, με έκπτωση 25%!

Καλά ακούσατε! Πάμε λοιπόν, τώρα στο μενού για να είστε από τώρα έτοιμοι για την παραγγελία σας!

Τexas Lobby Burger

BBQ sauce, ντομάτα, μαρούλι, onion rings, tabasco, προβολόνε και τραγανό μπέικον. Συνοδεύεται με φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και φρέσκο ψωμάκι (bun) που ζυμώνεται αποκλειστικά για τον Άμπακο και ψήνεται στον ξυλόφουρνό μας.

Greek Mafia Burger

Με mousse φέτας, sauce ντομάτας, μαρούλι , onion rings & αγγουράκι τουρσί. Συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες, ενώ το burger bun (ψωμάκι) ζυμώνεται αποκλειστικά για τον Abakos και ψήνεται στον ξυλόφουρνό μας.

American Classic burger with a twist

Μπιφτέκι από 3 κοπές black angus, με μαγιονέζα τρούφας, iceberg, ντομάτα, cheddar και bacon. Εννοείται ότι συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και σερβίρεται μέσα στο δικό μας ψωμάκι που ψήνεται εκείνη την ώρα.

Mafia Burger

Με μπιφτέκι 200gr., μαγιονέζα βασιλικού, ντομάτα, baby ρόκα, mozzarella και prosciutto. Συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες. Περιττό να αναφέρουμε ότι το ψωμάκι ζυμώνεται αποκλειστικά για μας και ψήνεται εκείνη τη στιγμή στον ξυλόφουρνό μας.

Μεραρχίας 14 & Φίλωνος 66, Πειραιάς

Τ: 2104525251

Καθημερινά: 13:00 – 01:00

FB: Abakos