Ακούει στο όνομα Pier και είναι η νέα γευστική μανία που ήρθε στην πόλη μας. Πρόκειται για μία προβλήτα γεμάτη γεύσεις, έτοιμη να σαγηνέψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ταξιδεύοντάς τον σε χώρες μακρινές.

Εδώ θα βρει κανείς να δοκιμάσει το ξακουστό φαλάφελ που είναι από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα γεύματα στην Ανατολική Μεσόγειο. Πεντανόστιμο και θρεπτικό, τραγανό από έξω και ζουμερό από μέσα, φτιάχνεται από ρεβίθι το οποίο τηγανίζεται η ψήνεται, αναδεικνύεται με μπαχαρικά, δροσίζεται από σως και λαχανικά, και στην συνέχεια τυλίγεται μέσα σε χειροποίητη, παραδοσιακή πίτα, ψημένη σε φούρνο saj.

Έχει γίνει πλέον μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές ethnic street food σε όλο τον κόσμο συνεπαίρνοντας βετζετέριαν και μη, αφού αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές γρήγορου φαγητού, διότι εκτός από γευστικό, είναι και φοβερά υγιεινό.

Στο Pier Street Food, όμως, υπάρχει μία πανδαισία γεύσεων, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στα φαλάφελ, αλλά έχει ένα μενού γεμάτο διάφορα πιάτα, όπως παραδοσιακές σαλάτες, ντιπ και κόφτα κεμπαπ από αρνίσιο κύμα, πλιγούρι, δυόσμο κ ένα μαγικό μείγμα 5 μπαχαρικών… που αξίζει να δοκιμάσετε.

Μπουμπουλίνας 5, Πειραιάς,
Delivery: 210 4100333
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 12μμ – 6μμ
info@pier17.gr
FB: Pier Street Food
Instagram: Pier Street Food