Ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης στην καρδιά του Πειραιά

Στην «Μαγεμένη Πυξίδα» λειτουργούν τμήματα εργαστηρίων για μουσικοκινητική βρεφών, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικό εργαστήρι, ρομποτική, φωτογραφίας και 3D animation, φυσικών επιστημών, συναισθηματικής νοημοσύνης, δημιουργικής γραφής αλλά και baby yoga!

Ήταν κάπου στο 2011 όταν η «Μαγεμένη Πυξίδα» άρχισε να στριφογυρίζει αδιάκοπα σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους. Σε κάθε της ταξίδι επέστρεφε και πιο Μαγεμένη. Αγκάλιαζε ιστορίες άλλων λαών, βούταγε σε παραμύθια, κρυφοκοίταζε από σκηνές θεάτρου, θαύμαζε τα έργα τέχνης, κάλπαζε πάνω σε πινέλα, χόρευε σε παλέτες, έπαιζε, τραγουδούσε και ταξίδευε ασταμάτητα αντλώντας έμπνευση και ενέργεια.

Μα πάνω απ´ όλα, εκείνο που αγαπούσε περισσότερο, αυτό που τη μάγευε και ανανέωνε συνεχώς το μαγικό της φίλτρο, ήταν το αστείρευτο γέλιο των παιδιών. Κάπως έτσι και με γνώμονα αυτό το γέλιο, η Έφη Πολυχρονάκη, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κέντρο δημιουργικής έκφρασης αλλιώτικο από τα άλλα. Την «Μαγεμένη Πυξίδα». Με πολύ αγάπη και μεράκι και με καπετάνιους στο τιμόνι έμπειρους παιδαγωγούς, ψυχολόγους και λογοθεραπευτές και αγκυροβόλησε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, στον Πειραιά σε ένα νεοκλασικό κτήριο, διαμορφωμένο απόλυτα στις ανάγκες και στις αναζητήσεις του παιδιού, στην οδό Αλκιβιάδου 165.

    • Καθημερινά 07:00-16:00 λειτουργεί παιδικός σταθμός για παιδιά 2- 5 ετών
    • Καθημερινά 18:00-20:30 λειτουργούν εργαστήρια για παιδιά 6 μηνών έως 12 χρόνων
    • Η «Μαγική Πυξίδα» έχει ανοιχτές τις πόρτες της και το Σάββατο 11:00-13:30

Important: Το party των ονείρων σας, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα, στον παραμυθένιο χώρο της «Μαγικής Πυξίδας», αφού αναλαμβάνουν και εκδηλώσεις!

Αλκιβιάδου 165, Πειραιάς. Τ: 2104124556, FB: Μαγεμένη Πυξίδα www.magemenipyxida.gr