Ευρύχωρο, ατμοσφαιρικό, arty, κομψό αλλά και ανατρεπτικό. Αυτό είναι το δικό μας, Pirée και πρόκειται για έναν από τους ομορφότερους χώρους που έχετε δει τελευταία, όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε ολόκληρη την Αθήνα!

Ο interior designer Κοσμάς Καραβάς με τo Pirée κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο χρόνων. Βρήκε λοιπόν, σε αυτόν τον όμορφο χώρο στα λαμαρινάδικα του Πειραιά, το μέρος όπου θα μπορούσε να του δώσει σάρκα και οστά. Σε ένα τμήμα του επάνω χώρου βρίσκεται το αρχιτεκτονικό του γραφείο Lab 71, και με σύνθημα libérez moi δηλαδή απελευθέρωσε με δίνει βήμα σε καλλιτέχνες που πειραματίζονται με ελεύθερο πνεύμα πάνω στα εικαστικά, τον χορό, τη θεατρική performance, τη φωτογραφία, το τραγούδι, τη λογοτεχνία, τις εγκαταστάσεις και την κινούμενη εικόνα. Γιατί η μεγαλύτερη μορφή απελευθέρωσης είναι η τέχνη.

Το Pirée όμως, δεν είναι απλά μια γκαλερί αλλά παράλληλα στον χώρο λειτουργεί και ένα café-bar με εξαιρετική, finger food κουζίνα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία ιδιαιτέρως πλούσια και ενημερωμένη κάβα κρασιών, σε μία λίστα με κλασσικά cocktails για να συνοδέψετε το σοσίνα, το τσορίτο ή την γραβιέρα με θυμάρι.

Η πιο free thinking zone, που υπάρχει στον Πειραιά!

Κάστορος 78, Πειραιάς. Τ: 2104082700-02 FB: Pirée