Όταν η υψηλή αισθητική συναντά το ποιοτικό φαγητό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικό! Και το Tony Bonanno τα συνδυάζει επιτυχημένα και τα δύο, προκαλώντας σας να το επισκεφθείτε και να ζήσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία! Σε έναν χώρο που μοιάζει με σκηνικό ταινίας κάπου στα στενά της Little Italy στη Νέα Υόρκη, αλλά με Σικελιανό αέρα στην κουζίνα του υπόσχεται να σας ξετρελάνει.


Τα γήινα χρώματα, τα χαρακτηριστικά κάδρα και ο φωτισμός δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα με άρωμα μεσοπολέμου που κυριολεκτικά θα σας μαγέψει. Άσος στο μανίκι του Tony Bonanno, φυσικά όμως, είναι η κουζίνα του, στην οποία βασικό ρόλο παίζει το ελαιόλαδο και όχι οι διάφορες κρέμες! Straight γεύσεις δηλαδή, χωρίς περιττά τερτίπια και στολίδια, αφού η ποιότητα των πρώτων υλών και ο μοναδικός τρόπος μαγειρέματος,είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.


Δοκιμάστε οπωσδήποτε, carpaccio μόσχου με tartare και καπνιστό χέλι με μάραθο, τουρσί, σουσάμι και ντομάτες κονφί, για πρώτο πιάτο. Συνεχίστε με παπαρδέλες με πορτσίνι, καραμελωμένο αχλάδι και λάδι τρούφας ή ταλιατέλες με γοργονζόλα, σπανάκι και κουκουνάρι κολοκύθα. Το Black Angus Rib Eye με ψητά λαχανικά και πατάτες ή η χοιρινή πανσέτα με δίχρωμο ριζότο και jus τρούφας είναι μία ακόμη εξαιρετική επιλογή, καθώς και ο ψητός σολομός με baby λαχανικά ατμού και dressing limoncello – chili.


Highlight του Tony Bonanno, είναι τα τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο, από τα όποια θα απολαύσετε τη μαγική θέα προς το Μικρολίμανο.

Βας. Παύλου 63 (Παπαναστασίου), Καστέλα. T: 2104111901 & 2104121700 Mob: 6988195000 E-mail: tonybonannotrattoria@gmail.com Web: www.tonybonanno.gr FB: Tony Bonanno Inst: Tony Bonanno