Όσοι αγαπάτε το κρέας, είμαι σίγουρη πως το ξέρετε ήδη. Έχετε περάσει ατελείωτα βράδια εκεί, με φίλους ή συνεργάτες απολαμβάνοντας τα πεντανόστιμα και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα που σερβίρουν σε μαντέμι αφού φυσικά πρώτα τα «βουτήξουν» σε ψαγμένες μαρινάδες. Αυτά τα ίδια κρέατα που λιώνουν στον ουρανίσκο αφού ψήνονται σε παραδοσιακό φούρνο με ξυλοκάρβουνα (Mibrasa), που τους προσδίδει μια ξεχωριστή μυρωδιά καπνιστού θωρακίζοντας παράλληλα τα αρώματα και τη γεύση του κρέατος.

Πόσοι όμως, από εσάς, γνωρίζετε για τα νέα, λαχταριστά tapas-meze πιάτα του Άμπακος Steakhouse; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Ασιατικές φλογέρες με πικάντικο κιμά γαλοπούλας, μπιφτεκάκια στον ξυλόφουρνο με ούζο, φέτα, δυόσμο και σπιτική σάλτσα βασιλικού, τηγανιά με χοιρινές μπουκίτσες λαιμού, μοσχαρίσια φιλετάκια στο τηγάνι με ασύρτικο και λεμονοθύμαρο είναι μερικές μόνο από τις νέες προτάσεις που θα σας ξετρελάνουν!

NOTE: Κάθε Τετάρτη βράδυ Burger Night με έκπτωση μέχρι και 25% σε όλα burger! Δοκιμάστε το American Burger (από τρεις κοπές black angus, με τσένταρ, μπέικον και μαγιονέζα τρούφας) και το Greek Burger (μους φέτας, σάλτσα ντομάτας, μαρούλι, ντομάτα, μπιφτέκι, onion rings, αγγουράκι κορνισόν).