Where summer dreams…come true!

To Copa Cabana μας υποδέχεται σε ένα μαγευτικά εντυπωσιακό, καλοκαιρινό σκηνικό, στην παραλία της Σκάλας και υπόσχεται να αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για όλους όσοι αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό!

Σε μέρες που το πραγματικό homemade φαγητό είναι δυσεύρετο, στο Copa Cabana εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια, η Κριστίν, ο Παναγιώτης και οι κόρες τους, Κωνσταντίνα και Αλεξάνδρα, που αγαπούν να τρώνε καλά, αποφάσισαν να «ανοίξουν» την κουζίνα τους και να προσφέρουν τις γεύσεις τους, σε όλους όσοι, δεν θεωρούν το φαγητό ανάγκη, αλλά απόλαυση!

Ξεκινήστε τη μέρα, συνοδεύοντας τον καφέ σας- είναι πραγματικά εξαιρετικός, με πρωινά που θα την απογειώσουν, ανάμεσα στα οποία εμείς ξεχωρίσαμε τα pancakes αλμυρά μα και γλυκά, τα αυγά benedict, σε στρογγυλό ψωμάκι, με μπέικον, δύο αυγά ποσέ και Hollandaise σάλτσα, το φρέσκο φρυγανισμένο ψωμάκι με χτυπητό αβοκάντο, τυρί cottage και τοματίνια και φυσικά τις πλούσιες ομελέτες!

Συνεχίστε τη μέρα σας με κρέπες, ατομικές σαλάτες σε βαζάκια, baguettes, sandwiches αλλά και pizzas που θα σας κάνουν να γλύφετε τα δάχτυλά σας! Και φυσικά, τελειώστε τη μέρα σας, σε ένα από τα ειδυλλιακά τραπεζάκια δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας ένα cocktail με βάση το κρασί, όπως το Spicy Mango Sangria ή το Blueberry Sparkling Rose Sangria ενώ παράλληλα το συνοδεύετε με ένα πραγματικά homemade γλυκό! Και εδώ, μιλάμε πολύ- πολύ σοβαρά, αφού σας εγγυούμαστε πως θα είναι τα πιο ωραία που έχετε δοκιμάσει έως σήμερα! Highlights του καταλόγου αποτελούν τα πλέον, απανταχού φημισμένα, cheesecake και banoffee αλλά και το new entry που εξελίσσεται σε φαβορί, μπισκότο στο τηγάνι με παγωτό βανίλια!

Important note: To Copa Cabana έχει λάβει πιστοποιητικό διάκρισης από το TripAdvisor για το 2017!

Σκάλα, Αγκίστρι. Τ: 2297091456  E-mail: copacabanaagistri@gmail.com FB: Copa Cabana café Instagram: Copacabana_agistri