Δημιουργικά γευστικό προβλέπεται το καλοκαίρι στο Fellas, καθώς οι ιδέες και οι… κουτάλες έχουν πάρει φωτιά! Λοιπόν ξεκινάμε με χειροποίητα γλυκά που όση δίαιτα και αν κάνουμε στο free μας, κάνουμε βουτιά σε αυτά με όλες μας τις αισθήσεις! Για τους φανατικούς της σοκολάτας, προτείνουμε με κλειστά μάτια brownies espresso και λαχταριστό κορμό σοκολάτας! Αν πάλι ψάχνετε το κάτι διαφορετικό, τότε snickers με φυστικοβούτυρο και ξηρούς καρπούς! TASTE NEWS! Φέτος το καλοκαίρι τρώμε χωρίς ενοχές club sandwich και μάλιστα… διαίτης! Το μαύρο πολύσπορο ψωμάκι αλλά και η ανάμεικτη σαλάτα -αντί τις πατάτες country που σερβίρεται το κανονικό club- μειώνουν αυτόματα τις θερμίδες και αυξάνουν την απόλαυση! Επίσης, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα Φαλάφελ που συνοδεύονται με ταμπουλέ.


Τα Σαββατοκύριακα ξεκινάμε δυνατά τη μέρα μας με απολαυστικά brunch στο Fellas! Το Croque madame και το croissant scrumbled eggs, μας ξελόγιασε αλλά και η πολύσπορη μπαγκέτα αβοκάντο με Philadelphia και αυγό πήγε ένα βήμα παρακάτω τις γευστικές μας απαιτήσεις!

To Fellas κερδίζει με το σπαθί του τις μέρες μας, για καφέ και φαγητό! Και αν δεν προλάβουμε να πάμε εκεί; Μας τα φέρνει στο σπίτι ή στη δουλειά! Ώρα για απόλαυση, ώρα για… Fellas! DELIVERY: 7.30 – 16:30


Δραγατσανίου 55, Πειραιάς, T: 2104179000

Facebook: Fellas_Coffee

Instagram: Fellas_CoffeeandFood