Οι παλαιότεροι θα αναγνώριζαν την φωνή της ανάμεσα σε χιλιάδες. Η φωνή που ακούγαμε όποτε θέλαμε να μάθουμε την ώρα, ναι δεν υπήρχε το ίντερνετ και τα smarthphones, η φωνή που έλεγε “στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι”, η φωνή της Καλλιόπης Παΐσιου.

Εργαζόταν στην ΕΡΤ, ως εκφωνήτρια και επιλέχθηκε ανάμεσα σε δέκα γυναίκες για να είναι η φωνή του 141. Οι φίλοι της την έλεγαν Πιπίτσα, ήταν παντρεμένη με τον Τάκη Παΐσιο και η οικογένεια τους ήταν από τις πιο αριστοκρατικές της παλαιάς Αθήνας. Ήταν παντρεμένοι 67 χρόνια, αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι. Όμως έμελλε να έχουν ένα τραγικό τέλος. Η Καλλιόπη “έφυγε” από τα χέρια του συζύγου της.

Στις 19 Μαρτίου του 2010 η Αθήνα συγκλονίζεται από τον χαμό της αγαπημένης εκφωνήτριας και μάλιστα η ιστορία που έγινε γνωστή έκανε ακόμη δυσκολότερο το χαμό της. Ο σύζυγος της την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα γράμμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξεως του.

Η αγαπημένη του Πιπίτσα είχε πάθει συνεχόμενα εγκεφαλικά και πλέον ήταν ανήμπορη να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό της για να την φροντίζει, χωρίς ποτέ να ζητήσει την βοήθεια από κανένα.

Όμως μετά το τελευταίο εγκεφαλικό, 5 μέρες πριν, πήρε την απόφαση να την λυτρώσει, δίνοντας τέλος στο μαρτύριο που περνούσαν και οι δύο. Την έπνιξε στον ύπνο της με ένα μαξιλάρι, ενώ ο ίδιος έπεσε με φόρα πάνω σε ένα μαχαίρι που είχε τοποθετήσει στο πάτωμα.

Και ενώ πολλοί βιάστηκαν να μιλήσουν για οικογενειακή τραγωδία, ο ίδιος φρόντισε να μην αφήσει περιθώρια για κουτσομπολιά, αφήνοντας ένα συγκινητικό σημείωμα πίσω του.