Για πρώτη φορά μία animated ταινία της Pixar θα έχει έναν ομοφυλόφιλο σε πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Πρόκειται για την ταινία μικρού μήκους «Out», η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα από το πρόγραμμα SparkShorts στο κανάλι Disney+.

Η ιστορία μιλάει για τον Greg, ο οποίος ετοιμάζεται μετακομίσει με το αγόρι του, τον Manuel. Το πρόβλημα είναι πως ο Greg δεν έχει πει στους γονείς του πως είναι γκέι, οι οποίοι φτάνουν στο σπίτι του για να τον βοηθήσουν. Με την βοήθεια όμως, των δυο νεραϊδο-κατοικιδίων, ενός σκύλου και μιας γάτας οι οποίοι έρχονται στο σπίτι του πάνω σε ένα ουράνιο τόξο, αλλάζουν τα σώματα του Greg με τον σκύλο του, τον Jim. Καθώς τρέχει σαν τρελός στο νέο του σώμα για να κρύψει τα στοιχεία πως είναι γκέι από τους γονείς του, γρήγορα καταλαβαίνει πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα απολύτως.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Clay Hunder, όπου έχει ξανασυνεργαστεί με την Pixar για τις ταινίες «Finding Nemo» και «WALL-E», και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το πρώτο trailer παρακάτω.