Θέλεις μακριά μαλλιά, αλλά φοβάσαι ότι δε μπορείς να τα έχεις; Προσπαθείς μάταια εδώ και χρόνια να μακρύνεις τα μαλλιά σου και το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μακρύνουν κατά 2 πόντους; Δεδομένου ότι τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1,27 εκατοστά το μήνα με διαφορετική ταχύτητα κάθε ώρα της ημέρας (τη νύχτα συνήθως μακραίνουν πιο αργά και τη μέρα με πιο γρήγορους ρυθμούς), ο Μάνος Πολυχρονίδης, ιδιοκτήτης και manager του Chic Shock, αποκαλύπτει τι μπορούμε να κάνουμε για να επιταχύνουμε τη διαδικασία και να αποκτήσουμε super μακριά μαλλιά!

Θα χρειαστούμε:

Μια βούρτσα με σκληρή τρίχα

Ενυδατικό σαμπουάν και μαλακτική

Ένα μαλακτικό σε σπρέι που δεν ξεβγάζεται

Βήμα 1: Γυρίζουμε ανάποδα το κεφάλι και χρησιμοποιούμε τη βούρτσα για να χτενίσουμε τα μαλλιά. Έτσι καταφέρνουμε να φέρουμε τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών σου στις άκρες (που το έχουν ανάγκη) επιταχύνοντας έτσι τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το κεφάλι.

Βήμα 2:  Κάνουμε μασάζ με τα δάχτυλα στο κεφάλι σου, ενώ λούζεσαι. Το μασάζ βοηθάει ώστε να απορροφηθούν πιο σωστά τα προϊόντα για πιο άμεσο αποτέλεσμα.

Βήμα 3: Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά σαμπουάν και conditioner,  πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία που θα ενυδατώσουν σε βάθος την τρίχα σου. Η σωστή ενυδάτωση είναι η αρχή για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου.

Βήμα 4: Ψεκάζουμε τις άκρες σου με conditioner σε μορφή spray από αυτά που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και στεγνώνουμε.

Βήμα 5: Χρησιμοποιούμε εργαλεία θερμότητας, όπως πρέσα μαλλιών, ψαλίδι μαλλιών ή πιστολάκι, με προϊόντα θερμικής προστασίας της τρίχας, και μόνο από τον κομμωτή μας…

Πλατεία Σερφιώτου 11, Πειραιάς. Τ: 2104286555-6 FB: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά