Η καραντίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγούμε από όλο αυτό. Λόγω των μέτρων ακόμα και αν μένουμε στο σπίτι με άλλα άτομα, πρέπει να κρατάμε αποστάσεις ώστε να προφυλάξουμε τόσο εμάς τους ίδιους, όσο και τους άλλους γύρω μας.

Τι γίνεται όμως αν έχεις χωρίσει και πρέπει να είσαι κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους ή τι γίνεται όταν δεν αντέχεις άλλο να συγκατοικείς με τη σχέση σου ενόψει καραντίνας και βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση;

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα:

  • Αν έχεις χωρίσει και κοιτάς το ταβάνι: Μη στεναχωριέσαι καθόλου που είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία σου και να ανανεώσεις το σπίτι σου αλλά και τον εαυτό σου.
  • Αν δεν αντέχεις άλλο τη συγκατοίκηση: Σε περίπτωση πάλι που συγκατοικείς με την σχέση σου και βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση, το προτιμότερο είναι να χωρίσετε όσο είναι νωρίς και όχι να προσπαθείτε να φτιάξετε τα πράγματα, διότι δεν φτιάχνουν πάντα.

Η καραντίνα ίσως τελικά να μας κάνει καλό, ώστε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε εμάς τους ίδιους και φυσικά να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν μας.

Και επειδή η κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι για τον μακαρίτη πρώην σου και σκέψου πως τίποτε δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Μη ξεχνάς να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις αλλά και γιατί σου πάει!

Για περισσότερες σκέψεις και απόψεις της Τίνας Μιχαηλίδου, επισκέψου το www.tinamichaelidou.gr