Καλέστε τώρα και κλείστε ημερομηνία για το πιο fun παιδικό party που έχετε διοργανώσει μέχρι σήμερα!

Στην αρχή της πολυσύχναστης οδού Παύλου Φύσσα, συναντάμε ένα street café – καφεκοπτείο πολύ διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε ως τώρα. To Liberty, ξεφεύγει από τα όρια του κλασσικού street café χάρη στις έξυπνες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στον πελάτη του.

Την ώρα που θα πίνετε τον μονοποικιλιακό καφέ σας (διαλέξτε ανάμεσα σε Brazil, Guatemala, Athiopia, Columbia) τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν ανέμελα και με πλήρη ασφάλεια (καθώς υπάρχει παιδαγωγός), στον παιδότοπο που διαθέτει στον πρώτο όροφο! Για όλους όσους έχουν παιδιά, αυτό φαντάζει όνειρο ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην γύρω περιοχή.

Χάμπουργκερ,club sandwich, μπαγκέτες, σαλάτες, αλλά και ολόφρεσκα φουρνιστά όπως pizza, τυρόπιτα, μπουγάτσα είναι λίγα απ’ όσα μπορείτε να απολαύσετε τόσο στον χώρο όσο και take away. Εμείς όταν επισκεπτόμαστε το Liberty cafe, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα ολόφρεσκα donuts του αλλά και στα muffin.

Αν σας αρέσει ο καφές του, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε και για τον σπίτι. Αρωματικοί καφέδες φίλτρου αλλά και φρεσκοκομμένος espresso!

Delivery: 7:00-21:00

Ωράριο παιδότοπου: 16:00-21:00 Δευτέρα- Παρασκευή

09:00-21:00 Σαββατοκύριακο


Σαλαμίνος 114 & Παύλου Φύσσα 9, Κερατσίνι

Τ: 2130428386