Με 30 χρόνια πορείας και εμπειρίας στον τομέα των θαλασσινών, είναι λογικό να αποτελεί μονόδρομο για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν φρέσκο ψάρι! Και μάλιστα, αν κανείς συνυπολογίσει πως βρίσκεται μια ανάσα σε απόσταση αναπνοής από το κύμα, στην Ακτή Θεμιστοκλέους…  Φυσικά, ο λόγος για «Το Πυροφάνι του Πειραιά»…

Και οι προσδοκίες σας εγγυόμαστε πως βγαίνουν αληθινές, χάρη στην executive chef, παγκόσμια κριτή γαστρονομίας της WACS και γενική διευθύντρια του Chef Club of Attica Acropolis, Εύα Μπόνα, η οποία κρατάει τα ηνία της κουζίνας μαζί με τον γιο της, Κωνσταντίνο Κοκκόση!

Καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν όλο και συχνότερα με την διάθεση τους για δημιουργία περισσότερων γεύσεων! Όπως καταλαβαίνετε, στο Πυροφάνι η απόλαυση είναι δεδομένη, τόσο από τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά όσο και από το πάντρεμα των γεύσεων και των υλικών που κάθε φορά ιντριγκάρουν τους γευστικούς μας κάλυκες!

To Πυροφάνι του Πειραιά, σέβεται τις ανάγκες όλων!

  • Υπάρχει δεύτερη είσοδος προσβάσιμη σε καρότσια και ΑΜΕΑ!
  • Έχουν διαμορφώσει στον χώρο τους, μια γωνιά κατάλληλη για θηλασμό!

Ακτή θεμιστοκλέους 212, Πειραιάς.

Τ: 2104208727

Fb: Το Πυροφάνι του Πειραιά

Insta: to_pirofani_tou_peiraia