Είναι η γωνιά του Πειραιά που μας αρέσει να «αράζουμε» παρέα με τους αγαπημένους μας! Λατρεύουμε να χουχουλιάζουμε στον τιρκουάζ καναπέ του τα Σαββατιάτικα πρωινά με τους κολλητούς μας, να πίνουμε εκλεκτό καφέ και να τον συνοδεύουμε με το χειροποίητο κέικ τους βανίλια σοκολάτα, το οποίο είναι τουλάχιστον πεντανόστιμο! Αν πάλι είστε λάτρεις του τσαγιού, σας συνιστώ μια (κατά) κόκκινη πλατεία, που δεν είναι άλλο από κόκκινο τσάι με φρουτένια αρώματα αλλά και τον μυρωμένο θάμνο με βάση το πράσινο τσάι.

Οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών χωρίς καθόλου ζάχαρη, είναι ο πιο πειστικός λόγος για να ξεκινήσουμε δίαιτα, τώρα που ο καιρός σιγά σιγά το… επιβάλλει! Επίσης φρεσκότατες μπαγκέτες, σαλάτες, μακαρονάδες, σάντουιτς, τορτίγιες, χειροποίητα γλυκά, ροφήματα είναι κάποιοι από τους λόγους που το αγαπήσαμε!

Για τους μακαρονάδες, προτείνουμε τη μακαρονάδα μπολονέζ, την αυθεντική καρμπονάρα του με βελούδινη και ελαφριά γεύση αφού περιέχει λίγη μόνο κρέμα γάλακτος!

Επίσης επιλογές θα βρουν και οι vegan, όπως η pasta vegan με κόκκινη σάλτσα και λαχανικά σωτέ!

Για τους πιο απαιτητικούς, προτείνουμε κεμπάπ με πιτάκια και σως γιαουρτιού το αγαπημένο μας πιάτο ημέρας, αλλά και πεντανόστιμα χειροποίητα γλυκά που αλλάζουν ανά βδομάδα!


Δραγατσανίου 55, Πειραιάς. T: 2104179000

Fb: Fellas_Coffee

Insta: Fellas_CoffeeandFood