Αυτή τη φορά ταξιδέψαμε με προορισμό τη Βραζιλία. Με μια μπουκιά βρεθήκαμε στο Σάο Πάολο και στην επόμενη κάπου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Και αν μέχρι τώρα τη Βραζιλία την είχατε στο μυαλό σας για το καρναβάλι της, τις ωραίες μουσικές της αλλά και τις ωραίες γυναίκες, μια επίσκεψη στο Maracana Grill, θα σας αποκαλύψει και μια άλλη εξίσου δυνατή της πλευρά, αυτή της γαστρονομίας!

Ο ιδιοκτήτης του Maracana Grill, Γιάννης Πασχαλίδης, μεγάλωσε στο Ρίο, επιστρέφοντας στην Ελλάδα έφερε την αγάπη και τη νοσταλγία για τη Βραζιλία δημιουργώντας εδώ και 24 χρόνια ένα αυθεντικό εστιατόριο βραζιλιάνικης κουζίνας με την πολύτιμη βοήθεια Βραζιλιάνων επαγγελματιών στον τομέα της γαστρονομίας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

Έτσι η πρώτη churrascaria, δηλαδή ένα εστιατόριο που βασίζεται στο ψητό κρέας, άνοιξε τις πόρτες της στην Καλλιθέα, αποκτώντας φανατικούς θαμώνες. Οι συνταγές της κουζίνας τώρα είναι παραδοσιακές  και  προσφέρονται σε ένα μεγάλο ή μικρό μενού.

Στο Μaracana θα ακολουθήσετε ένα βραζιλιάνικο σύστημα σερβιρίσματος, το rodizio, σύμφωνα με το οποίο παίρνετε ένα πιάτο από το salad bar και το γεμίζετε μία φορά με ό, τι και όσο θέλετε από την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει. Έπειτα σερβίρονται τα παραδοσιακά μαγειρευτά από τη βραζιλιάνικη κουζίνα. Στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε δέκα διαφορετικά είδη από ψητά κρέατα, που σερβίρονται ένα- ένα σε σούβλες από τα κάρβουνα στο πιάτο σας, ενώ θα πίνετε από την αυθεντική caipirinha που συνοδεύει το φαγητό, μιας και είναι πραγματικά η καλύτερη που θα βρείτε στην Αθήνα!

Τέλος, μην φύγετε με τίποτα χωρίς να δοκιμάσετε τα βραζιλιάνικα γλυκά και τον αυθεντικό βραζιλιάνικο καφέ τους, γιατί σας εγγυόμαστε πως θα… ξετρελαθείτε!

Ώρες λειτουργίας:  Τρίτη- Σάββατο από τις 18:00 Κυριακή από τη 13:00, τις Δευτέρες το κατάστημα είναι κλειστό


Κολοκοτρώνη 55 (από Θησέως 296), Καλλιθέα. T:210 9400 801

Fb: Maracana grill  Insta: Maracanagrill