Δεν είναι λίγα τα χρόνια, ούτε λίγες οι φορές που ακουμπήσαμε στα τραπεζάκια αυτού του παραδοσιακού κουτουκιού τις χαρές, τις λύπες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και τα σχέδια μας για το μέλλον. Φέτος κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και χαιρόμαστε που υπάρχει μια γωνιά στον Πειραιά για να μας θυμίζει πως είναι τα αυθεντικά κουτούκια!

Η ατμόσφαιρα νοσταλγική από μια εποχή που εμείς οι νεότεροι δεν γνωρίσαμε. Βαρέλια στους τοίχους γεμάτα με κρασί και τις βρυσούλες να περιμένουν να ανοίξουν για να μας ευφράνουν. Ενώ το πινακάκι από κάτω περιμένει να μας κάνει ένα ανεπίσημο αλκοτέστ! Μυρωδιές και γεύσεις από πολίτικη και μη κουζίνα φτάνει στα ρουθούνια μας και έπειτα ικανοποιεί την πείνα μας! Παιδάκια, μπιφτέκια, τυροπιτάκια μετσοβόνε, σαλάτα πολίτικη, συκώτι γάλακτος ψητό, πατάτες φρέσκες και κομμένες στο χέρι, αυθεντικό τζατζίκι είναι λίγα από όσα στόλισαν το τραπέζι μας!

Αυθεντικές γεύσεις, αυθεντική ατμόσφαιρα, αυθεντικοί άνθρωποι, αυθεντικές στιγμές, χαρίζονται εδώ και 25 χρόνια απλόχερα…


Πολυζωίδου 31, Κερατσίνι. Τ: 2104007237

Fb: Στα Καλά Καθούμενα

www.stakalakathoumena.gr