Εκτός από το στυλ, έναν καλό κομμωτή που να ξέρει ακριβώς τι πηγαίνει σε κάθε πρόσωπο, να εμπνέει εμπιστοσύνη και φυσικά να έχει ταλέντο στις τρίχες. Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνουν με μεράκι καθημερινά η ομάδα του Karousos Ladies & Gentlemen, στον Πειραιά. Barber shop αγγλικού τύπου θα σας θυμίσει ο ολόφρεσκος νέος χώρος που επιλέγουν να δημιουργούν, με έντονα vintage στοιχεία, όπου από τα χεράκια τους μπορείτε να απολαύσετε από κουρέματα, μέχρι τριμάρισμα ή το παρασοδιακό εγγλέζικο ξύρισμα με ζεστές και κρύες κομπρέσες για κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του. Φυσικά το κομμωτήριο προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις γυναίκες σε έναν διαμορφωμένο χώρο ειδικά γι’ αυτές και τις ανάγκες τους και πραγματικά τις μεταμορφώνουν.

uΌμως… όλα όσα μοιράζονται μαζί μας δεν τελειώνουν εδώ. Η γνώση κι η εμπειρία τους στο χώρο της κομμωτικής είναι μεγάλη και σημαντική. Αποφάσισαν λοιπόν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και ως επίσημοι Ambassador στην Schwarzkopf, με ολοκληρωμένους κύκλους σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να πάρουν σωστές βάσεις, ώστε να μπορούν να υλοποιήσουν και κουρέματα μόδας.


ΛεωφΧατζηκυριακού 113Πειραιάς 18539Τ: 2104530535, F/B: Karousos Ladies & Gentlemen since 1999, Instagram:karousos_ladies_gentlemen

info@karousosbarber.gr

http://www.karousosbarber.gr