Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία γιορτή του χρόνου, προσωπικά τα λατρεύω -αν και τα τρία τελευταία χρόνια γιορτές δεν περνάμε πλέον σπίτι μου λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος του μπαμπά- διότι όλα είναι στολισμένα, βλέπεις ανθρώπους γύρω σου χαρούμενους και νιώθεις την αγάπη να ξεχειλίζει.

Για εμένα τα Χριστούγεννα είναι να τα περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, διότι η ζωή είναι μικρή και ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει και όχι να στεναχωριόμαστε για τον πρώην μας και για εκείνη τη σχέση που έληξε άδοξα.

Όλες μας έχουμε περάσει από αυτά τα στάδια και κλάψαμε και πονέσαμε και πέσαμε και στα πατώματα για εκείνον όμως αργότερα καταλάβαμε πως δεν αξίζει αφού χάσαμε μοναδικές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Άλλωστε όπως με έμαθε η μαμά μου οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, οι γονείς όμως και οι άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπάνε μένουν για πάντα στη ζωή μας είτε στα καλά, είτε στα άσχημα.

Να αγκαλιάζετε αυτές τις μέρες τους δικούς σας ανθρώπους και μη στεναχωριέστε για τον πρώην σας! Θα έρθεις νέος έρωτας εκεί που δε το περιμένετε!

Καλές γιορτές με αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Για περισσότερες σκέψεις και απόψεις της Τίνας Μιχαηλίδου, επισκέψου το www.tinamichaelidou.gr