Πως προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία των Baristi Speciality Coffee;
Η έμπνευση για την δημιουργία των Baristi Speciality Coffee προέκυψε από την ανάγκη μου να δημιουργήσω έναν ολοκληρωμένο, χώρο street coffee! Δηλαδή έναν χώρο που θα συνδυάζει καλό και ποιοτικό καφέ, από εκεί μάλιστα εμπνευστήκαμε και την ονομασία «Baristi Speciality Coffee», γρήγορη εξυπηρέτηση με ευγένεια πάντα και σεβασμό στους πελάτες μας.

Ποια τα στοιχεία που κατά τη γνώμη σας συντέλεσαν στην επιτυχία της Baristi Speciality Coffee;
Τα στοιχεία που συντέλεσαν για την επιτυχία και τη ραγδαία ανέλιξη της Baristi Speciality Coffee δεν είναι παρά μόνο η ποιότητα των προϊόντων, η γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση, η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού και οι προσιτές τιμές. Σύμμαχος επιτυχίας τις αλυσίδας στο κομμάτι του καφέ είναι φυσικά τα χαρμάνια που παρέχουμε: 100% Arabica μια από τις μεγαλύτερες φάρμες της Βραζιλίας και πιστοποιημένη! Παράλληλα, στα μονοποικιλιακά σπυριά από Γουατεμάλα και Κόστα Ρίκα έχουμε εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα και ποσότητα για όλο τον χρόνο. Τέλος, η συνεργία που έγινε με τον βραβευμένο Chef, Δημήτρη Σταμούδη, ο οποίος έφερε τις γαστρονομικές ιδέες του στα νέα πιάτα μας, τις σαλάτες και τις σαλάτες ζυμαρικών, ήταν καθοριστική.


Στα Baristi Speciality Coffee τι άλλο μπορούμε να βρούμε εκτός από ποιοτικό καφέ;
Τα καταστήματα Baristi Speciality Coffee είναι χώροι υψηλής αισθητικής και παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, γλυκών και αλμυρών σνακ. Άριστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα προσφέρονται για κατανάλωση στα καταστήματα, για take away ή delivery.

Αν ξεκινούσατε τώρα, θα αλλάζατε κάτι; Αν ναι τι θα ήταν αυτό;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα ήθελα να διορθώσω, αν υποθετικά λέγαμε ότι θα ξεκινούσα αύριο από την αρχή. Και αυτό γιατί όλα τα βήματα της εταιρίας έχουν γίνει προσεκτικά και μελετημένα. Για αυτό άλλωστε δεν έγινε η αλυσίδα franchise από την αρχή, αφού έπρεπε πρώτα να διορθώσω κάποια πράγματα, που θα συναντούσα στην πορεία.

Πόσα καταστήματα μετρά η εταιρία αυτή τη στιγμή;
Η εταιρία μας αριθμεί 8 καταστήματα μέχρι τώρα, ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τη δημιουργία 2 ακόμη καταστημάτων.
Πως μπορεί κάποιος να αποκτήσει το δικό του κατάστημα Baristi Speciality Coffee;

Η Baristi Speciality Coffee αναζητά συνεργάτες με όραμα. Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Baristi Speciality Coffee, αναζητά τα σημεία νέου καταστήματος (εάν ζητηθεί) σε κομβικά σημεία, ενώ είναι σημαντικό για εμάς να έχουν χαμηλό ενοίκιο και λειτουργικά έξοδα, σε συνδυασμό με ένα χαμηλό κόστος κατασκευής, συμπιεσμένα entry fees, μηδενικά royalties και marketing fees, κάτι που οδηγεί αδιαμφισβήτητα στην κερδοφορία!