Ένα Lounge Restaurant and Coffee Bar, βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας, με σκοπό να μας χαρίσει μιας υψηλής ποιότητας εμπειρία, σε όλα τα επίπεδα! Με κρυμμένες εξωτικές ρίζες το όνομα Barong, αποτελεί ένα μυθικό πλάσμα του Μπαλί. Σύμβολο υγείας και δικαιοσύνης και καλοτυχίας. Αυτός ο artistic all day χώρος με το εντυπωσιακό μενού που καλύπτει όλα τα γούστα, συνδυάζει αρμονικά τόσο την οικογενειακή βόλτα, όσο ξέρει να ικανοποιεί και τα γούστα όσων αναζητούν ψαγμένα cocktail αλλά και ενδιαφέρουσες μουσικές από την ελληνική μα και την παγκόσμια μουσική σκηνή!


Παραμονή Χριστουγέννων με live αλλά και πλήρες menu
Για όσους επιθυμούν μια ξεχωριστή εμπειρία, Παραμονή Χριστουγέννων ο παλμός της πόλης χτυπάει στο Barong. Από νωρίς το βραδάκι με Dj’s Set από τον Νίκο Δενδρινό για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, ενώ η βραδιά θα απογειωθεί με live μουσικές από το συγκρότημα Kulamacus. Όλη αυτή την γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα θα την πλαισιώνει το εξαιρετικό μενού για εκείνη την βραδιά! Welcome drink, πλήρες μενού και γλυκό στην τιμή των 30ευρώ!


First day of the year…
Ο καινούργιος χρόνος τους βρίσκει όλους επί ποδός από νωρίς με την διάθεση να μας προσφέρουν τον πρώτο καφέ της ημέρας αλλά και γεύσεις από τα πεντανόστιμα brunch πιάτα τους!


Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς. Τ: 2104180180
Fb: Barong Instagram: barong_piraeus