Από χαιρετάμε το 2019 και λέμε «καλώς ήρθες» στη νέα χρονιά με τις πιο hot τάσεις στα γυναικεία αλλά και τα ανδρικά μαλλιά!
Προτάσεις για τολμηρούς αλλά και για εκείνους που προτιμούν τις safe επιλογές παρουσιάζονται φέτος τις γιορτές στα χτενίσματα αλλά και γενικότερα στο styling των μαλλιών μας. Για πάμε λοιπόν, με τη βοήθεια του manager και ιδιοκτήτη του Chic Shock, Μάνου Πολυχρονίδη, να τις ανακαλύψουμε…


Άνδρες
Πείτε «ναι» στο undercut και fade κουρέματα
Φέτος τον πρώτο ρόλο στην παγκόσμια σκηνή της ανδρικής μόδας όσον αφορά στα μαλλιά είναι τα undercut και fade κουρέματα. Ουσιαστικά δηλαδή, μιλάμε για κουρέματα που έχουν όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και είναι ξυρισμένα στα πλάγια. Διαλέξτε εσείς πόσο ξυρισμένα ή ογκώδη τα θέλετε και μαζί με τον κομμωτή σας, βρείτε το ιδανικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορείτε να τονίσετε με μία έντονη χωρίστρα ή ένα pompadour look. Αν πάλι είστε από εκείνους που αγαπούν τα μεσαίου μήκους μαλλιά, οι προτάσεις είναι και εδώ εξίσου πολλές. Wet look ή απλά ένα επιμελώς ατημέλητο χαλαρό look θα αποθεώσουν τις εμφανίσεις σας!

Γυναίκες
Φέτος είναι η χρονιά των πειραματισμών!
Αγαπάτε τις μπούκλες, τα αυστηρά καρέ και γενικότερα τους πειραματισμούς στα μαλλιά; Φέτος, είναι η χρονιά σας! Απολαύστε το! Στα μακριά μαλλιά οι ειδικοί προτείνουν το ανατρεπτικό afro look και σας προκαλούν να το δοκιμάσετε. Αν προτιμάτε κάτι πιο χαλαρό και ήσυχο, τότε επιλέξτε ένα φινετσάτο ponytail με τη χωρίστρα το πλάι, προσεγμένες πλεξούδες ή ανάλαφρες χαλαρές μπούκλες να πέφτουν στους ώμους σας. Αν έχετε κοντά μαλλιά, τότε ένα αυστηρό καρέ με αφέλειες, ένα grunge look ή ένα bowl cut είναι απόλυτο must! Όσο για τις βραδινές εορταστικές εμφανίσεις; Προσθέστε «τόνους» glam και επιλέξτε χτενίσματα 60’s και 70’s εμπνευσμένα από τις θρυλικές ντίβες τις εποχής και τραβήξτε τα βλέμματα!


Πλ. Σερφιώτου 11,Καλλίπολη, Πειραιάς. Τ: 210 4286555-6
Facebook: Chic Shock | Κομμωτήριο Πειραιά
Instagram: chicshock_piraeus_kallipoli