H φροντίδα δέρματος είναι επιστήμη

Η μεγαλύτερη καινοτομία και αποτελεσματικότητα στην αντιγήρανση και στη βελτίωση δερματικών ατελειών βρίσκεται στα προϊόντα της Medik8! Γνωρίστε τη βιταμίνη A στη πιο αποτελεσματική μορφή της στη «Δερμογνωσία» όπου με την κατάλληλη εκπαίδευση αλλά και τεχνογνωσία των ειδικών και δείτε το δέρμα σας τελείως διαφορετικό!


Σκοπός της MEDIK8
Να απελευθερώσει τους καταναλωτές φροντίδας δέρματος από το δίλημμα: επιλογή προϊόντων με αποτελέσματα ή προϊόντων με ωραία υφή και άρωμα.

CSA
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΜΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΤΟ ΒΡΑΔΥ
«Αυτή είναι η προηγμένη συνταγογράφηση για νεανικό και υγιές δέρμα. Είναι πραγματικά απλό. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε τα πράγματα, εφόσον αυτή η απλή στρατηγική είναι κλινικώς αποδεδειγμένη ότι παρέχει ορατά αποτελέσματα, τα οποία και αισθάνεστε. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε αφοσιωμένοι στη διύλιση αυτής της απλής φιλοσοφίας – στην ανάπτυξη ολοένα και πιο προηγμένων φορμουλών CSA», Elliot Isaacs, Ιδρυτής Medik8.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η βιταμίνη C παρέχει μία ιδιαίτερα σημαντική αντιοξειδωτική προστασία, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου και παρεμποδίζει την ανάπτυξη μελαγχρωματικών βλαβών, προάγοντας έναν πιο απαλό και φωτεινό τόνο του δέρματος. Εφαρμόστε τη βιταμίνη C το πρωί για μία ολοήμερη αστική ασπίδα, ενάντια στη καθημερινή περιβαλλοντική ρύπανση, που μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το 80% της γήρανσης του δέρματος προκαλείται από τον ήλιο. Δυστυχώς, οι βλάβες του δέρματος που προκαλούνται από τον ήλιο δεν εμφανίζονται μόνο όταν έχει ηλιοφάνεια. Όταν υπάρχει φως, σημαίνει ότι οι UV ακτίνες μπορούν να φτάσουν σε εσάς. Η χρήση υψηλής ισχύος αντιηλιακής προστασίας κάθε μέρα είναι θεμελιώδης για μία νεανική επιδερμίδα. Με γνώμονα της φιλοσοφία της, η Medik8 διαθέτει μία σειρά από εξαιρετικά ελαφριά, αλλά ισχυρά αντιηλιακά προϊόντα, τα οποία προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α
Ως ειδικοί στη τεχνολογία της βιταμίνης Α, η Medik8 έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα από κρέμες και ορούς νύχτας, έτσι ώστε να αναζωογονήσει το δέρμα ενώ κοιμάστε. Το πιο σημαντικό ενεργό συστατικό στην αντιγηραντική φροντίδα δέρματος, η βιταμίνη Α, έχει πληθώρα από οφέλη για το δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης της κυτταρικής ανανέωσης και της ενίσχυσης της παραγωγής του κολλαγόνου.


Τσαμαδού 43 Πειραιάς Τ:2104172334
Facebook: Dermognosia Cosmetology clinic 
Instagram: Dermognosia
www.dermognosia.com