Η Φλώρα μας υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά στο βεράνι της και εμείς δεν γίνεται να της χαλάσουμε το χατίρι… Στις 18 του Οκτώβρη οι πόρτες άνοιξαν ξανά με κάθε επισημότητα για να υποδεχτούν ένα χειμώνα όλο γεύσεις, αρώματα και μελωδίες!

ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ: Μας υποσχέθηκε νέα πιάτα και η Φλώρα κρατά τις υποσχέσεις της! Μπιφτέκι προβατίνας λοιπόν, γεμιστό με φέτα και ντομάτα για κυρίως, καβουρμάς με τυριά στο πήλινο αλλά και μια Μποέμικη σαλάτα με γίγαντες, σύγκλινο Μάνης, τουρσί, λιαστή ντομάτα και γιαούρτι που όμοια της δεν έχετε ξαναφάει! Φυσικά ο μεζές σκέτος δεν έχει τη γλύκα του και γι αυτό οφείλετε να τον συνοδέψετε με κρασάκι χύμα, ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα. Εμείς πάλι μένουμε πιστοί στο χειροποίητο ρακόμελό τους!

ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΑΓΛΙ: Όσο και να έχετε φάει, όσο και να έχετε πιει, μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε το σαραγλί της Φλώρας με φρέσκο βούτυρο και ξηρούς καρπούς. Ακούστε μας και θα μας θυμηθείτε!

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Μιλάμε για γλέντια τρικούβερτα που θα ανεβάσουν τη διάθεση μας στα ύψη και θα μας χαρίσουν ένα αξέχαστο χειμώνα. Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι Live μουσική με αγαπημένα ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.


Αντ.Θεοχάρη και Φαβιέρου 57, Αγ. Νείλος, Πειραιάς

Τ: 6983915080, 2110130169

Facebook: Στης Φλώρας το Βεράνι 

Intagram:sths_flwras_ to_verani

www.verani.com