Η ζωή με ένα κατοικίδιο είναι κατά κοινή ομολογία, υπέροχη, ωστόσο γεμάτη εκπλήξεις και περιπέτεια! Σίγουρα λοιπόν, ανάμεσα σε εσάς, υπάρχουν και εκείνοι που λίγο, ίσως διστάζουν, να κάνουν βόλτα με το κατοικίδιό τους λίγο πιο μακριά από τη συνηθισμένη «βόλτα στο τετράγωνο». Ο Θοδωρής Δημητρακόπουλος, ιδιοκτήτης του Pet Shop, PAWSE, παρουσιάζει τρόπους, έξυπνους μα και εύκολους, για να περάσουμε χρόνο στην πόλη με το κατοικίδιό μας! Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Και ποια είναι αυτά;

Μα φυσικά ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! Έχοντας όλα τα απαραίτητα, η βόλτα είναι ευχάριστη και ξεκούραστη!

  • Ένα περιλαίμιο ασφαλείας ή ένα στηθόλουρο, ανάλογα τι σας βολεύει!
  • Ένα σταθερό οδηγό (λουράκι) ή έναν πτυσσόμενο, επιτρέποντας στον σκύλο να απομακρυνθεί περισσότερο από κοντά σας, με ασφάλεια.
  • Σακουλάκια για τα περιττώματα για να διατηρούμε την πόλη μας καθαρή!
  • Ένα αγαπημένο παιχνίδι (μπαλάκια, frisbee αν υπάρχει χώρος κ.α)
  • Λιχουδιές επιβράβευσης ειδικά αν πρόκειται για κουτάβι!
  • Ένα ζεστό ρουχαλάκι τώρα που πέφτει σιγά-σιγά η θερμοκρασία και Οπωσδήποτε ένα φορητό μπολ νερού

ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ! Όχι δεν θα κάνετε απλά το γύρο του τετραγώνου μαζί! Θα κάνετε μαζί του κανονικά την καθημερινή σας προπόνηση! Πως; Δημιουργήστε μία διαδρομή, εύκολη, χωρίς πολλά σταυροδρόμια και φανάρια (η παραλιακή της Πειραϊκής είναι ιδανική). Πάρτε λοιπόν τα απαραίτητα αξεσουάρ μαζί σας και βουρ… για τρέξιμο! Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο σας!

ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! Ολοένα και περισσότερα εμπορικά μα και πολυκαταστήματα επιτρέπουν τα σκυλάκια και γενικότερα τα κατοικίδια, αρκεί να τους έχετε λουράκι, να τα βάλετε στο καροτσάκι ή στην αγκαλιά σας και φυσικά να έχετε μαζί σας σακουλάκι για τις ακαθαρσίες.

ΜΑΖΙ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ναι αμέ, τι νομίζατε, πως η διασκέδαση αυτού του τύπου είναι μόνο δικό σας προνόμιο; Και το κατοικίδιό σας, θα το ευχαριστηθεί εξίσου, πιστέψτε μας! Επιλέξτε φεστιβάλ ή συναυλίες που να γίνονται σε ανοιχτό χώρο και έτσι και οι δύο σας, θα περάσετε μια μέρα… χάρμα!

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ! Υπάρχουν αρκετά πάρκα που θα μπορούσατε να επισκεφθείτε με το κατοικίδιό σας, με τα περισσότερα από αυτά να είναι οργανωμένα και με μπόλικο χώρο, προκειμένου να μπορείτε να το αφήσετε να τρέξει όλο χαρά και ελευθερία. και γιατί όχι, χαρίστε στους εαυτούς την απόλυτη εμπειρία ενός πικ νικ στην ύπαιθρο

ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΊΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Δεν είναι λίγες οι φιλοζωικές οργανώσεις που διοργανώνουν events στην πόλη για τα κατοικίδια μα και τους ιδιοκτήτες τους. Ενημερωθείτε για αυτά από τις επίσημες σελίδες τους στο διαδίκτυο και… κοινωνικοποιηθείτε! ΣΤΟ PET PAWSE θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και λιχουδιές, άλλα κυρίως έναν ενημερωμένο συνεργάτη για να λύσει όλες σας τις απορίες!


Αντ. Θεοχάρη 1-3 & Σαχτούρη, Πειραιάς Τ: 2114061973, 6975021235, 6972209278 Ε-mail: petpawse@outlook.com

Facebook: PAWSE