Ένας vintage Rock n Roll χώρος στην καρδιά του Πειραιά υποδέχεται τους φίλους του όλες τις ώρες. Από το πρωί με εξαιρετικά χαρμάνια καφέ, ροφήματα, χυμούς και γουστόζικες ιδέες για κολατσιό, μέχρι αργά το βράδυ με ποτά, μεγάλη ποικιλία κρασιών, μπύρες και φυσικά κοκτέιλ! Τα κοκτέιλ στο Reservoir έχουν τη γεύση που επιθυμείς Αυθεντικές δημιουργίες ειδικά για σας και φυσικά όλα τα γνωστά αγαπημένα κοκτέιλ, περιμένουν στην φιλόξενη μπάρα για να απογειώσουν κάθε σας στιγμή.

Μείνετε συντονισμένοι για τα δυναμικά Live που έρχονται κάθε μήνα με σπουδαίες ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες που μετατρέπουν κάθε βράδυ σε πάρτι! Rock n Roll, Alternative, Indie, αλλά και Soul-Funk ύμνοι από τις πιο επιδραστικές δεκαετίες της μουσικής φτιάχνουν το καθημερινό μας soundtrack.

Οι Γιώργος Μαρνέρης και Γιάννης Παπαβασιλείου σας περιμένουν στο πιο ανοιξιάτικο στέκι του Πειραιά. Χαζέψτε τα παλιά βιβλία τσέπης αλλά και αντικείμενα μιας άλλης εποχής και κάντε τα δικά σας σχέδια! Ή συνδεθείτε στο wifi και ταξιδέψτε στους δικούς σας προορισμούς. Το Reservoir εγγυάται τις γεμάτες ώρες σας!

Αυθεντικός χώρος για αυθεντικούς ανθρώπους!


Κουντουριώτου 164 & Σωτήρος Διός, Πειραιάς  Τ:2104226906

Facebook: Resevoir-Cafe-bar