Πρώτο σε εισπράξεις στη λίστα ταινιών κινουμένων σχεδίων και δέκατο τρίτο στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών, το «Frozen» ανεβαίνει σε μία τεραστίων διαστάσεων παγοπίστα για πρώτη φορά από τη Disney On Ice, σε παραγωγή της Feld Entertainment.

Από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019, η Άννα και η Έλσα, οι αγαπημένες ηρωίδες της οσκαρικής ταινίας κινουμένων σχεδίων δίνουν ραντεβού με μικρούς και μεγάλους ζωντανά στον πάγο στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Τάε Κβον Ντο.

Τη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα, επενδεδυμένη με τα αγαπημένα τραγούδια της ταινίας -«Let It Go» (Τα Ξεχνώ), «Do You Want to Build a Snowman?» (Θες Χιονάνθρωπο να Φτιάξεις;) και «Fixer Upper» (Ένα Δύο Πράγματα)- σκηνοθετεί η Patty Vincent με στόχο να μας παροτρύνει να τραγουδήσουμε μαζί με τους καλλιτέχνες από την αρχή μέχρι το τέλος του συναρπαστικού ταξιδιού που ξεκινάει η γενναία πριγκίπισσα Άννα για να βρει την προικισμένη με μαγικές ιδιότητες αδελφή της Έλσα. Ο σκληροτράχηλος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι της Άννας σε αυτό το συναισθηματικό ταξίδι που αποδεικνύει ότι η αγάπη είναι πιο ισχυρή από κάθε μαγεία.

Επί σκηνής όμως εμφανίζονται και κάποιοι ξεχωριστοί καλεσμένοι, όπως ο Μίκυ και η Μίννι Μάους, οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney μαζί με πρωταγωνιστές από τις διάσημες ταινίες «Toy Story», «Ψάχνοντας το Νέμο» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Οι δημιουργοί, αν και πρόκειται για ένα έργο ιδανικό για μια παράσταση στον πάγο, υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν με τους χορευτές του καλλιτεχνικού πατινάζ να κόβουν την ανάσα σε ένα υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, σε συνδυασμό με τις μαγικές δυνάμεις της Έλσας που ζωντανεύουν με τη βοήθεια ειδικών εφέ τελευταίας τεχνολογίας.

i«Disney On Ice presents Frozen» | Γήπεδο Τάε Κβον Ντο (Κλειστό Παλαιού Φαλήρου) | 20-24 Νοεμβρίου 2019 | Προπώληση μέσω viva.gr | www.disneyonice.gr | fb: @DisneyOnIce | Instagram: @DisneyOnIce |