Ο Στέλιος Ματίδης, tattoo artist και ιδιοκτήτης του B.S.T tattoo με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι ο πλέον κατάλληλος για να σας καθοδηγήσει προκειμένου να αποκτήσετε το σχέδιο που πάντα ονειρευόσασταν!

Η απόφαση ενός tattoo είναι σίγουρα μεγάλη. Αφού είναι κάτι που θα «κουβαλάτε» στο σώμα σας για πάντα, θα πρέπει και να είστε βέβαιοι ότι έχετε διαλέξει τις κατάλληλες συνθήκες, το κατάλληλο σχέδιο, αλλά και το κατάλληλο καλλιτέχνη για να το κάνετε! «Κάθε tattoo θα πρέπει να είναι προσωπικό και να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα», υποστηρίζει και ο Στέλιος Ματίδης, tattoo artist και ιδιοκτήτης του B.S.T tattoo στον Κορυδαλλό. Ο ίδιος με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του tattoo και του piercing, είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να σας καθοδηγήσει προκειμένου να αποκτήσετε το σχέδιο που πάντα ονειρευόσασταν.

Από το 2016 βρίσκεται μόνιμα στον Κορυδαλλό σε ένα χώρο πρόσφατα ανακαινισμένο, σχεδόν ιατρικό, όπως λέει και ο ίδιος, αφού ένα από τα σημαντικότερα πράγματα σε αυτή τη δουλειά είναι η καθαριότητα του χώρου και η σωστή αποστείρωση των εργαλείων. Παράλληλα, το πολύ ξεχωριστό design στο χώρο αναμονής θα σας κάνει σίγουρα να νιώσετε άνετα, αλλά θα σας δώσει και την ευκαιρία να θαυμάσετε τα σχέδια των tattoo που στολίζουν τους τοίχους του μαγαζιού φτιαγμένα φυσικά από τον ίδιο! Πριν κάνετε το tattoo σας, θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε μαζί του, ίσως να μορφοποιήσετε αλλά και να επανασχεδιάσει ο ίδιος με την καθοδήγηση σας το σχέδιο που επιθυμείτε προκειμένου να καταλήξετε μαζί σε εκείνο ακριβώς που φαντάζεστε.

Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης, Κορυδαλλός 10Β, Πειραιάς. Τ: 2111820747
FB: B.S.T Tattoo
www.bst-tattoo.gr