Ολόσωμο μαγιό, παρεό, καφτάνια και άλλα τέτοια «τερτίπια» που εφαρμόζουμε προκειμένου να κρυφτούν τα περιττά κιλάκια που δεν λένε να φύγουν από τους γλουτούς, την κοιλιά αλλά και την περιφέρεια είναι λίγο πολύ γνωστά. Τι ξέρετε όμως, για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε, μειώνοντάς τα, αισθητά, αναίμακτα, και κυρίως, μια για πάντα; Ο Νίκος Ταρμανώφ, ιδιοκτήτης του Massage for You, αποκαλύπτει το μυστικό. Κυρίες μου…, λεμφικό μασάζ! Πρόκειται για το μοναδικό είδος μασάζ που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, εξαφανίζει τα πρηξίματα, μειώνει τα επίμονα παχάκια, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την όψη του δέρματός σας, απομακρύνοντας την κυτταρίτιδα!

Πώς γίνεται το λεμφικό μασάζ;

Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς. Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού ενώ συγχρόνως απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και σμιλεύει το σώμα.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες, οι οποίες χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακρατήσεις υγρών. Έτσι, σε συνεργασία με το μασάζ κυτταρίτιδας, το λεμφικό μασάζ μπορεί να προσφέρει άριστα αποτελέσματα! Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το λεμφικό μασάζ είναι ιδανικό και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήδη από τον 1ο μήνα, αρκεί να πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες.

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται το λεμφικό μασάζ;

Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, για την βελτίωση της υγείας και της άμυνας του οργανισμού, ή μόνο στο κάτω μέρος του σώματος, ξεκινώντας από την κοιλιά, για βελτίωση της κυτταρίτιδας και των οιδημάτων. Είναι, μάλιστα, ιδανικό για μετά την εγκυμοσύνη.

Πόσες συνεδρίες λεμφικού μασάζ χρειάζονται για να δει κανείς αποτελέσματα;

Χρειάζονται περίπου 5 συνεδρίες για να δείτε αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και άρα έχει και ξεχωριστές ανάγκες.

Χρειάζεστε το λεμφικό μασάζ συντήρηση;

Όλα στη ζωή χρειάζονται συντήρηση. Αν τα κιλά σας είναι φυσιολογικά και γυμνάζεστε θα χρειαστείτε πολύ λιγότερη. Αν, όμως, κάνετε καθιστική ζωή, θα σας πρότεινα να εντάξετε το λεμφικό μασάζ στο πρόγραμμα σας.

Θα αισθάνομαι δυσφορία όταν κάνω λεμφικό μασάζ;

Όχι βέβαια. Είναι ένα μασάζ που αντιθέτως θα σας χαλαρώνει. Η αίσθησή σας, αμέσως μετά, είναι ότι είσαστε πιο ανάλαφρη.

Τι πρέπει να ξέρω;
• Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην συνολική υγεία του οργανισμού.
• Εντείνει τον μεταβολισμό.
• Ενισχύει την λιπόλυση.
• Αποτοξινώνει.
• Μειώνει την χαλάρωση.
• Βελτιώνει την κυτταρίτιδα.

 

Massage for You. Κουντουριώτου 16, Πειραιάς. T: 2114091706 FB: Massage for you Instagram: massageforyou_peiraia