Λατρεύουμε τα λαμπερά δέρματα και πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι άλλες γυναίκες και έχουν τόσο λαμπερή επιδερμίδα.Σίγουρα μια καλή κρέμα βοηθά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και δεν θα έχετε κανένα λόγο να ζηλεύετε τα λαμπερά πρόσωπα άλλων γυναικών…!

Το Α και το Ω είναι η ενυδάτωση
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά. Μια ενυδατική κρέμα, βοηθάει πάρα πολύ αλλά ακόμη περισσότερο βοηθά το δέρμα μας η κατανάλωση νερού! Έτσι το δέρμα σας δεν θα είναι ποτέ αφυδατωμένο και θα έχετε προλάβει τις εξάρσεις ακμής.

Πλυθείτε με χλιαρό νερό
Ας διαλύσουμε ένα μύθο: Οι πόροι δεν είναι πόρτες. Το ζεστό νερό δεν τους ανοίγει και το κρύο νερό δεν τους κλείνει. Η αλήθεια είναι ότι η ακραία θερμοκρασία του νερού μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, οπότε είναι καλύτερο να προτιμήσετε μία μεσαία θερμοκρασία.

Προστατεύστε το δέρμα σας από σκόνη και ήλιο
Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου ευθύνονται για περίπου 80% των σημαδιών γήρανσης. Από ρυτίδες μέχρι και αλλαγές στο χρώμα στο δέρματος σε σημεία, η ζημιά του ήλιου μπορεί να προληφθεί αν χρησιμοποιείτε τακτικά αντηλιακό.

Δώστε στον οργανισμό σας περισσότερη πρωτεΐνη
Το κολλαγόνο και η ελαστίνη στην επιδερμίδα μας εξασθενούν όσο περνούν τα χρόνια, προκαλώντας ρυτίδες. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα που δεν αφήνουν τις ρυτίδες να σχηματιστούν τόσο εύκολα.

Απολέπιση τώρα!
Την ακούμε πολύ συχνά, αλλά παρολ’αυτά την παραβλέπουμε! Η απολέπιση είναι μια από τις σημαντικότερες συμβουλές. Αν την εφαρμόσουμε και πάψουμε να την ξεχνάμε επιδεικτικά, θα δούμε τεράστια οφέλη στην επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βρείτε ένα προϊόν που να σας ικανοποιεί και φροντίστε να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.