Ένα αντίγραφο της πολυτελούς βίλας της Barbie στο Μαλιμπού, θα βγάλει προw ενοικίαση η Airbnb! Κόστος; Μόλις 60 δολάρια την βραδιά.


Στο “αληθινό” σπίτι της Barbie θα βρούμε ρούχα,παπούτσια αλλά και αξεσουάρ.

Η διαμονή θα είναι σαν παραμύθι καθώς πρώτη φορά η Airbnb προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής στο σπίτι της πασίγνωστης κούκλας!


60 χρόνια Barbie και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την επέτειο αυτή σε κάποιον φανατικό θαυμαστή της από το να έχει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσει στο σπίτι της Barbie!


Έτσι λοιπόν θα δοθεί η ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να ενοικιάσει το σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση από την Κυριακή 27 μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια την βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

Η πολυτελής βίλα, με βασικό χρώμα φυσικά το ροζ, έχει διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μοιάζει με το χαρακτηριστικό παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie, και βρίσκεται στην καρδιά του Μαλιμπού έχοντας θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.


Εκτός από δυο κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης διάφορους ακόμη μοναδικούς χώρους, ανάμεσά τους μικρή κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο, χώρο διαλογισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα και πολλά άλλα!


Αν αναρωτιέστε πιο είναι το πιο ελκυστικό μέρος του σπιτιού,αυτό είναι σίγουρα το δωμάτιο – ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie, από τα τελευταία 60 χρόνια, ανάμεσά τους διάφορες στολές από τα επαγγέλματα της κούκλας αυτές τις δεκαετίες, οπότε οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ντυθούν από αστροναύτες μέχρι πυροσβέστες.


Φυσικά, η διαμονή δεν περιλαμβάνει μόνο υλικές απολαύσεις, αφού η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.