Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Θέατρο Άλσος, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου Άλσος.

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, μια βραδιά με Πανσέληνο και «Tο φεγγάρι πάνω Θεέ μου» θα συναντηθεί με το κοινό του που τον αποθεώνει σε κάθε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.
Γιατί ο έρωτας αυτός κρατά χρόνια και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο δικός μας Τόλης ξέρει να μας αποζημιώνει. Με την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Τόλης Βοσκόπουλος, η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Ένας ερμηνευτής – μύθος για πολλές και διαφορετικές γενιές, στο Θέατρο Άλσος, με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του. Ερμηνείες που συγκίνησαν τους έλληνες όσο λίγες.

Τραγουδάει μαζί του η Χρυσανθεμίς.
Καλλιτεχνική επιμέλεια και σολίστ μπουζούκι: Μανώλης Καραντίνης, σολίστ κλαρίνο: Θανάσης Βασιλόπουλος, σολίστ βιολί: Θάνος Γκιουλετζής.
Μαζί του εξαιρετικοί μουσικοί: Τύμπανα: Γιώργος Τσουπάκης, Πιάνο,-Πλήκτρα-Προγραμματισμός: Γιώργος Παγιάτης, Κιθάρα: Σπύρος Βλάχος

Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τ: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: από 10€ έως 60€
Προπώληση: www.viva.gr/tickets και στα ταμεία του θεάτρου

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη