Η επανάσταση στον χώρο της εκγύμνασης έφτασε μέσω του EMS (Electric Muscle Stimulation). Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις; 

Αν ποτέ δεν ήσασταν της σκληρής γυμναστικής αλλά από την άλλη ζηλεύατε σαν τρελοί το κορμί που χάριζε, έχουμε την λύση. Τι θα λέγατε για 3 ώρες έντονης άσκησης αλλά σε 20 λεπτά πραγματικό χρόνο; Όχι, δεν είναι αστείο, μας το επιβεβαιώνει και ο Μάρτιν Λαζαρίδης ιδιοκτήτης και personal trainer του Fitness Element. Ο Μάρτιν Λαζαρίδης, είναι  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής αλλά και προσωπικός γυμναστής με εμπειρία σε TRX, Crosstraining, Functional training και pilates reformer.

Μας εξήγησε ότι τα οφέλη από το EMS είναι πάρα πολλά, όπως η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Επίσης, ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους, βελτιώνει την κινητικότητα αυξάνοντας την απόδοση στα αθλήματα, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή και τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό το γεγονός ότι βελτιώνει την ψυχολογία μας!

Τι είναι όμως στ’ αλήθεια το EMS; Η προπόνηση EMS βασίζεται στην ηλεκτρομυϊκή διέγερση που ενεργοποιεί και συσπά ταυτόχρονα, σε ένταση που επιλέγεις ανάλογα με τη φυσική σου κατάσταση, εκατοντάδες μικρές και μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες στο σώμα σου. Το αποτέλεσμα είναι, πως είτε αγαπάς τη γυμναστική είτε όχι με τη μέθοδο αυτή αν προπονηθείς θα έχεις το αποτέλεσμα που θες πιο ξεκούραστα.


Κολοκοτρώνη 144, Πειραιάς, 5ος όροφος

Τ:2114150930 Μοb:6974353006

Facebook: Fitness Element 

www.fitnesselement.gr