Barong
Lounge Restaurant | Coffee Bar
Ο γαστριμαργικός χάρτης της πόλης, αυτή τη φορά μας οδηγεί στη Μαρίνα Ζέας και συγκεκριμένα στο new entry, Barong! Ένα αυθεντικό lounge restaurant, με επιρροές από Μπαλί στο χώρο και στη φιλοσοφία αλλά με μεσογειακά στοιχεία στην κουζίνα του, ήρθε για να μας ξετρελάνει! Εξαιρετικό καφέ, φίνες γεύσεις, ποιοτικές πρώτες ύλες, σωστά μελετημένους συνδυασμούς φαγητού και ποτού. Εξαιρετικές προτάσεις βρήκαμε και στον κατάλογο των cocktails! Μία επίσκεψη εκεί, είναι Must!

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Τ: 2104180180
Fb: Barong Instagram: barong_piraeus


 

Στολίδι
Sweet stories σε μια αυλή του Περάματος
Και αν μέχρι τώρα το Στολίδι στόλιζε το Κερατσίνι, τώρα το αδελφάκι του στολίζει και το Πέραμα. Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Μαυρούτσος ανοίγει πανιά και μας ξεναγεί σε μια άλλη γειτονιά αυτή του Περάματος! Η «γιαγιαδίστικη» αισθητική του κατακλύζει τον χώρο ενώ οι μυρωδιές από φρεσκοψημένες βάφλες και κρέπες γαργαλούν σκανταλιάρικα τη μύτη μας! Μεγάλο ατού η αυλή του η οποία μας έκανε να νιώσουμε πως ήρθαμε επίσκεψη στο σπίτι της αγαπημένης μας γιαγιάς!

Λεωφόρος Ειρήνης 174, Πέραμα
Τ: 2114110710
Fb: Στολίδι-Πέραμα


Risotto
Το διαμαντάκι του Κορυδαλλού
Σίγουρα μπορείτε να κλείσετε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι την Τοσκάνη ή την Σικελία φορώντας απλά τα παπούτσια σας, παίρνοντας την τσάντα σας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας οδηγώντας μέχρι τον Κορυδαλλό για το μεσημεριανό σας ή το δείπνο σας. Το Risotto Cuisine-Trattoria είναι το νέο διαμαντάκι της ιταλικής κουζίνας στη χώρα μας. Η ιταλική κουζίνα είναι μια μοναδική εμπειρία και για το λόγο αυτό πρέπει να είναι μοναδική. Με αυθεντικές και φρέσκες πρώτες ύλες η ομάδα του Risotto μας σερβίρει εξαιρετικά πιάτα από τη γείτονα χώρα.

Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης 2 (Πλ. Μέμου)
T: 21 0497 0473
Fb: Risotto
www.risottorestaurant.gr


Frenchie Rose
Μας συστήνει το τρίπτυχο Coffee-Dessert-Brunch
Στο Frenchie Rose θα ταξιδέψεις σε μια άλλη εποχή, θα ορκιστείς ότι βρίσκεσαι σε γαλλικό bistro, ενώ το brunch και τα γλυκά θα σε ξετρελάνουν! Λατρέψαμε τις ροζ αποχρώσεις σε τοίχους και σερβίτσια, τις floral πινελιές και τα vintage στοιχεία. H δε καταπράσινη αυλή του εκτόξευσε τη διάθεση μας στα ύψη, μη θέλοντας να την αποχωριστούμε! Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από το ταξίδι μας στον Κορυδαλλό είναι μόνο… sweet memories!

Διαμαντίδη 39,Πειραιάς
Τ: 21 3088 4400
Fb: Frenchie rose