Στην γραφική Αίγινα, θα συναντήσετε το Marini Luxury Apartments&Suitesένα μοντέρνο συγκρότημα φιλοξενίας, που υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Εκεί που το ατέλειωτο γαλάζιο του Σαρωνικού συναντά το ανέγγιχτο μπλε του ουρανού, η οικογένεια Μαρίνη, σας περιμένει να κάνει τις διακοπές ή όποια σημαντική στιγμή της ζωής σας, μοναδική.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο συγκρότημα φιλοξενίας στο οποίο κυριαρχεί η άνεση, η πολυτέλεια, η προσωπική επιμέλεια των ιδιοκτητών και η καθημερινή προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους, στο έπακρον. Το Marini Luxury apartments & Suites διαθέτει πέντε ευρύχωρα και κομψά δωμάτιαδύο δίχωρα πολυτελή διαμερίσματα και δύο υπερπολυτελείς σουίτες- διαμερίσματα τα οποία φυσικά είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα όσα θα χρειαστείτε κατά τη διαμονή σας εκεί.

Να προσθέσω πως καθημερινά οργανώνονται πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δραστηριότητες άθλησης, χαλάρωσης και events όπως εκμάθηση Παραδοσιακών Χορών ή yoga και pilates. 

Στα highlights προσθέστε πως όλα τα δωμάτια έχουν μοναδική θέα, στη θάλασσα και στον κήπο.


Vouno Dendrou, Aegina T: 2297029136 M: 6934600472

E: info@mariniluxurysuites.com

FB: Marini Luxury Apartments & Suites

Instagram: Marini Luxury Apartments & Suites

www.mariniluxurysuites.com