«ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ»

O καθαρισμός του προσώπου (ή και πλάτης) στη Δερμογνωσία, είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες, αφορά εξίσου τις γυναίκες όσο και τους άντρες, εφήβους και ενηλίκους, γι αυτό κι έχουμε αναπτύξει ένα εύρος τεχνικών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι αυτό…; Ένα καθαρό σε βάθος δέρμα, ανακουφισμένο από κάθε είδους μαύρα στίγματα, κεχρία ή και υπερκεραττώσεις, χωρίς ίχνη ταλαιπωρίας ή ερυθρότητα. To τονίζουμε ιδιαίτερα το τελευταίο, καθώς με σωστό χειρισμό το δέρμα μπορεί να ανακουφιστεί χωρίς να υποβληθεί σε μία επώδυνη διαδικασία η οποία θα επιφέρει ανεπιθύμητη εικόνα για τις επόμενες ώρες ή ακόμα και ημέρες.


Και επειδή η Δερμογνωσία αγαπάει την εξειδίκευση, δε σταματά στο κλασσικό βαθύ καθαρισμό προσώπου – τον οποίο διεκπεραιώνει με μια ιδιαίτερη πατενταρισμένη τεχνική – αλλά διευρύνει την έννοια του καθαρισμού προσώπου με τον ενζυμικό καθαρισμό, τον καθαρισμό με υπερήχους, καθώς και τον καθαρισμό με τη μέθοδο της προηγμένης μικροδερμοαπόξεσης (Vitapeel Ion).

Η κάθε μία μέθοδος από αυτές έχει αναπτυχθεί προκειμένου να βελτιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα στους διαφορετικούς τύπους δέρματος, τις διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες.
Το μόνο που μένει είναι να μας επισκεφτείτε προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη προσωπική σας Δερμοδιάγνωση και να αποφασίσουμε ποια-ποιες μέθοδοι είναι οι καταλληλότερες για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, όχι μόνο σε επίπεδο καθαριότητας, αλλά παράλληλα ενυδάτωσης, ισορροπημένου PH, λείας υφής και φωτεινής όψης.
«Μαζί μας γνωρίστε μία άλλη εμπειρία καθαρισμού προσώπου…»

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που διεκδικούμε, αλλά παράλληλα επιμένουμε και στη διαδικασία. Η μέθοδος Massage Hellenique Facial είναι μία καινοτομία η οποία εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις αγωγές προσώπου, προκειμένου να αναζωογονήσει και να εξισορροπήσει τόσο το δέρμα όσο και το πελάτη που δέχεται τη θεραπεία.
Δώστε μία ευκαιρία βαθύ καθαρισμού στο δέρμα σας! Το αξίζει!


ΣΚΛΗΜΠΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
Πτυχιούχος Κοσμητολόγος Αισθητικός Α ΤΕΙ Αθηνών Ηλεκτρολύστρια Apilus Academy Qualified Phibrows Artist


Τσαμαδού 43 Πειραιάς Τ:2104172334
Facebook: Dermognosia Cosmetology clinic 
Instagram: Dermognosia
www.dermognosia.com