Η ιδιοκτήτρια, Δήμητρα Τσατσαμπά και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της, σας προσκαλούν σε μια εμπειρία απόλυτης περιποίησης!

Στο Mika’s nails & Hair boutique η ανάγκη σας για να κλέβετε τις εντυπώσεις και να μαγνητίζετε τα βλέμματα είναι ο απόλυτος στόχος!
Με πολυετή εμπειρία αλλά και συνεχή κατάρτιση η ομάδα του Mika’s nails & hair boutique με την ιδιοκτήτρια και Master Trainer στην εξειδίκευση μοντελισμού τεχνητών νυχιών, Δήμητρα Τσατσαμπά στο «τιμόνι», σας υπόσχεται πως θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης!


Στο Mika’s nails & hair salon και πάντα με τη βοήθεια των ειδικών, θα βρείτε το κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας, το χρώμα μαλλιών που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας, θεραπευτικό pedicure αλλά και manicure με nail art που θα απογειώσει το στυλ σας! Και αυτά πάντα με την εγγύηση των προϊόντων Mixcoco VI…
Φυσικά να μην ξεχάσουμε την φροντίδα των μικρών μας φίλων, αφού το παιδικό κούρεμα είναι επίσης ένα από τα δυνατά χαρτιά τους!


Τέλος, αν είστε από εκείνες που χρόνος δεν σας περισσεύει στο Mika’s nails & Hair boutique παρέχουν υψηλής ποιότητας μόνιμο μακιγιάζ που κρατάει έως και 5 χρόνια, τεχνητά νύχια με βέβαιη επιτυχία από τα χεριά ειδικών, σχηματισμό φρυδιών και γέμισμα μόνιμο ή και με χένα αλλά και piercing!


Ρήγα Φεραίου 1 & Χαρ. Τρικούπη, Κορυδαλλός
Τ: 2104957000 Mob:6980108594 FB: Mikas Nail & Hair Boutique Instagram: mikas.boutique