Τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά, παρουσιάζουν 3 νέες γεύσεις
Tα Three Cents έρχονται να ταράξουν τα νερά των premium αναψυκτικών δημιουργώντας τρεις νέες γεύσεις. Ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσεων που θα συζητηθεί. Η οικογένεια λοιπόν, παρουσιάζει 3 ολοκαίνουργιες γεύσεις. Την Sparkling Lemonade, την Cherry Soda και το Dry Tonic. Και αν μέχρι τώρα δεν σας το αναφέραμε, αποτελούν τις γεύσεις που θα θέλετε να δοκιμάσετε με ή χωρίς αλκόολ, σε long drink ή cocktail, στο γραφείο ή στην παραλία.

Το νέο trend στο wine pack
Μια νέα συσκευασία στον τομέα του κρασιού, που εξελίσσεται σε μεγάλο trend είναι τα tetra pak. Η πιο γνωστή συσκευασία για χυμούς, γάλατα και άλλα ροφήματα. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της συσκευασίας είναι το μικρό της μέγεθος, το ότι είναι άθραυστο, μπορεί να ξανακλείσει με το ίδιο καπάκι και τέλος το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνει σε σχέση με την κλασική συσκευασία. Πρωτοπόροι σε αυτό οι Ισπανοί, με τα χαμηλής ποιότητας κρασιά να παίρνουν τεράστιο μερίδιο στα ράφια των supermercados με πολιορκητικό κριό τη δημοφιλέστατη Sangria και την απήχηση που έχει στο νεαρό κοινό.

Coravin, ανακάλυψη στο σερβίρισμα του κρασιού
Αδιαμφισβήτητα αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στο χώρο του σερβιρίσματος του κρασιού τα τελευταία χρόνια. Το coravin είναι μια συσκευή που στη βάση της έχει μια φιάλη που περιέχει το αδρανές αέριο που λέγεται αργό. Στην άλλη άκρη έχει μια βελόνα η οποία διαπερνά το φυσικό φελλό μιας φιάλης και επιτρέπει το σερβίρισμα του κρασιού από ένα στόμιο, διατηρώντας όμως το μπουκάλι κλειστό. Ακούγεται απίθανο, αλλά αν το δείτε από κοντά η έκπληξη σας δεν θα κρύβεται!

Barro Negro Athens – Viva la México
Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Στέλιου Παπαδόπουλου και της ομάδας του Spoiled (που έχει μία -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένη πορεία στον χώρο, αφού το εν λόγω bar ανήκει δικαίως μέσα στα top της αθηναϊκής πρωτεύουσας) ακούει στο όνομα Barro Negro. Το Barro Negro θα σας μυήσει στον κόσμο της… αγαύης! Με 120 ετικέτες από αποστάγματα αγαύης, τεκίλα και μεσκάλ, μουσικές που θα σας κάνουν να κουνιέσαι χωρίς σταματημό και όλα αυτά σε έναν γουστόζικο χώρο, στην καρδιά της Αθήνας, με αέρα Hacienda που θα σε μεταφέρει σαν σε παραδοσιακή μεξικάνικη αυλή.