Το καλοκαίρι το δέρμα γίνεται ξηρό, κνησμώδες, απολεπίζεται και δεν ανταποκρίνεται στη συνήθη καθημερινή περιποίηση. Μπορεί να παρατηρήσετε την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων, καφέ κηλίδων και ευρυαγγειών. Αυτές οι βλάβες είναι σημάδια της πρόωρης γήρανσης που προκαλεί η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση). Από τα μέσα του καλοκαιριού και κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, παρατηρούμε αυξημένη διάχυτη τριχόπτωση (εποχιακή τριχόπτωση), η οποία ξεπερνά τις 100 τρίχες την ημέρα και οφείλεται στο οξειδωτικό στρες που προκαλεί η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.Σε αυτό το σημείο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις βλάβες αυτές και να επαναφέρουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας στην πρότερη υγιή τους κατάσταση. Πως θα επανορθώσετε και θα αναστρέψετε την βλαπτική επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας:

Η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ ΤΟ IPL ΤΗΣ VENUS

Mειώνει τις βλάβες από τον ήλιο (καφέ κηλίδες, ευρυαγγείες), δίνει έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και αποκαθιστά μια νεανική επιδερμίδα. Η θερμότητα που παράγει απορροφάται αποκλειστικά από την χρωστική κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, χωρίς να καταστρέφει τους περιβάλλοντες ιστούς

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ NANOFRACTIONAL RF ΤΗΣ VENUS

Λειτουργεί ενισχύοντας τη παραγωγή κολλαγόνου και ινών ελαστίνης, τα δύο βασικά δομικά συστατικά μιας υγιούς, νεανικής επιδερμίδας. Χωρίς χρόνο ανάρρωσης, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη σύσφιξη και τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη θεραπεία ουλών που προκλήθηκαν από Ακμή και τραυματισμούς, τις λεπτές γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες, τους διεσταλμένους πόρους και τις ραβδώσεις.

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ PEELING ΜΕ AHA, BHA ΚΑΙ ΡΕΤΙΝΟΛΗ

Δίνουν θεαματικό αποτέλεσμα στην υφή, το χρώμα, τη λάμψη, τη σύσφιξη και τη παραγωγή νέου κολλαγόνου, με ελάχιστο εώς καθόλου χρόνο ανάρρωσης, ήπιο ξεφλούδισμα και ελάχιστη ενόχληση.

Η ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ (ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στιβάδας, με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση ενυδατικών, αντιοξειδωτικών και θρεπτικών ουσιών.

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ

Είναι η μέθοδος έγχυσης υαλουρονικού, βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων ενυδατικών, συσφικτικών, αντιγηραντικών και αντιοξειδωτικών παραγόντων στο χόριο και την επιδερμίδα. Πραγματοποιείται με τη μέθοδο μικροενέσεων και με το dermapen και χαρίζει ένα δέρμα σφικτό, ελαστικό που ακτινοβολεί.

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ SKIN BOOSTER ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

Δίνει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, γεμίζει τις ρυτίδες, διορθώνει τις ουλές της Ακμής και βελτιώνει τη σφριγηλότητα, τη λάμψη και την ποιότητα του δέρματος. Τα Skin Booster είναι μαλακά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μακράς διάρκειας, τα οποία εγχύονται με τη μέθοδο μικροενέσεων στο δέρμα.

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ JALUTOXIN

Περιέχει Βοτουλινική Τοξίνη (Botox, Dysport), Υαλουρονικό Οξύ και αμινοξέα. Δημιουργεί έντονη σύσφιξη με εκπληκτικά αποτελέσματα στην περιοχή του λαιμού, του περιγράμματος του προσώπου και των ματιών, εξαφανίζει άμεσα τις ρυτίδες, δίνει λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ (ΦΑΓΕΣΩΡΟΕΞΑΓΩΓΗ)

Είναι η εξαγωγή των ανοικτών και κλειστών φαγεσώρων (μαύρα στίγματα, λευκά σπυράκια) που αποτελούν τις πρωτογενείς βλάβες της Ακμής. Το καλοκαίρι, παρατηρείται έξαρση της Ακμής, διότι η αύξηση της θερμοκρασίας και η υγρασία προκαλεί οίδημα στα κερατινοκύτταρα του τριχοσμηγματογόνου θύλακα, με αποτέλεσμα να αποφράζεται ο αυλός αυτού και να δημιουργούνται νέοι φαγέσωρες, οι οποίοι στη συνέχεια μετατρέπονται σε φλεγμονώδεις βλάβες (κόκκινα σπυριά).

Η PRP ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ (ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ)

Στο τριχωτό της κεφαλής κατά της εποχιακής τριχόπτωσης διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, την αναγέννηση των ιστών και την αιμάτωση της περιοχής. Τα αιμοπετάλια του αίματος είναι πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα συστατικά για υγιή μαλλιά.

Η DNA ΕΞΕΤΑΣΗ TRICHOTEST™

Δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης 48 γενετικών παραλλαγών σε 13 γονίδια που σχετίζονται με την τριχόπτωση. Το γενετικό τεστ πραγματοποιείται στο ιατρείο μας μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, σύμφωνα με τον γονιδιακό σας έλεγχο, τη κλινική εξέταση και το ιατρικό ιστορικό σας λαμβάνετε μια εντελώς εξατομικευμένη θεραπεία, με συγκεκριμένες θεραπευτικές ουσίες που γνωρίζουμε ότι είναι οι πιο αποτελεσματικές και σε προσαρμοσμένη δοσολογία για εσάς.


Η ΆΡΤΕΜΙΣ ΠΙΝΑΚΟΥΛΆΚΗ-ΛΕΟΎΣΗ είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, απόφοιτος του ΑΠΘ, ειδικευμένη στο Νος. Α.Συγγρός και εξειδικευμένη στο τμήμα της Ακμής του LGI της Μ. Βρετανίας. Είναι μέλος της Ελληνικής (ΕΔΑΕ) και Ευρωπαϊκής (EADV) Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κοσμητικής και Αισθητικής Ιατρικής (ESCAD).

Η ΤΆΝΙΑ ΛΕΟΎΣΗ είναι Αισθητικός-Κοσμετολόγος, απόφοιτος Α.ΤΕΙ Αθηνών, εξειδικευμένη σε εφαρμογές Laser & IPL, Ημιμόνιμο Αισθητικό & Ιατρικό Μακιγιάζ. Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια masterclasses στην Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική στα Anti-Aging World Congress Monaco, International Master Course on Aging Skin, κ.α. Είναι συνεργάτης της Δερματολόγου Α. Πινακουλάκη στο ιδιωτικό ιατρείο στην Υψηλάντου 154Β στο Πασαλιμάνι.

drpinakoulaki.gr